Skip Navigation
Over ons

Nieuwe mensen leren kennen via een etentje bij iemand thuis. Stichting Eet Mee brengt gasten en eetadressen samen aan tafel via een 'match op maat' voor een waardevolle eetontmoeting. Uit de etentjes...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Intakemedewerker Eet Mee

Vacature · 1–3 uur/week
Molenkamp 48, 3732 EV De Bilt, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Eet-Mee1/activiteiten/Intakemedewerker-Eet-Mee/25053 om je aan te melden
SamenvattingTelefonische intakes doen met nieuwe deelnemers aan Eet mee! Eenmaal: mensen leren kennen via etentjes thuis. Voor meer binding in de samenleving.
Uitgebreide omschrijving

Stichting Eet mee! voert korte telefonische intakegesprekken (10 min.) met nieuwe deelnemers zodat ze een zo goed mogelijke match kunnen maken voor een gezellig etentje bij iemand.thuis. Vanwege een grote toeloop aan nieuwe deelnemers zoekt Stichting Eet mee! op korte termijn enthousiaste vrijwilligers die het team van intakers willen versterken.

Je taken. Tijdens het interview noteer je aan de hand van een vragenlijst de informatie waarmee wij een passende match kunnen maken tussen eetadressen en gasten. De werktijden voor deze leuke klus zijn variabel: je kiest je eingen moment, wel zullen veel intakegesprekken in de vroege avonduren plaatsvinden. Een intakegesprek duurt meestal 10 minuten levert vaak leuke gesprekken op.

Je werkt vanuit huis en hebt met name telefonisch en mailcontact met je collega's. Eens per kwartaal komen we met ons team bij elkaar voor een vrijwilligersoverleg. 

Wat bieden we: je draagt bij aan nieuwe contacten van mensen, waaronder vluchtelingen en senioren, en zorgt daarmee voor meer binding in de samenleving. Je krijgt veel zelfstandigheid en kunt kleur geven aan je eigen werkzaamheden en aan je CV. Je wordt deel van een leuke vrijwilligersoranisatie.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Eet Mee
Nieuwe mensen leren kennen via een etentje bij iemand thuis. Stichting Eet Mee brengt gasten en eetadressen samen aan tafel via een 'match op maat' voor een waardevolle eetontmoeting. Uit de etentjes ontstaan vaak langdurige contacten.

Jaarlijks worden via een online matchapplicatie honderden matches gemaakt tussen deelnemers van jong tot oud.Iedereen die nieuwe mensen wil leren kennen is van harte welkom! We besteden extra aandacht aan het matchen van vluchtelingen en ouderen. Samen verbinden we de samenleving.
Deze vacature is verlopen
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Eet-Mee1/activiteiten/Intakemedewerker-Eet-Mee/25053 om je aan te melden