Skip Navigation
Over ons

Nieuwe mensen leren kennen of de taal oefenen via een gezellig etentje. Eet Mee brengt gasten en eetadressen samen aan tafel via een 'match op maat' voor een waardevolle eetontmoeting, bij iemand...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Intake-medewerker Eet Mee

Vacature · 1–3 uur/week
Huss, Minnesota, United States
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#23288
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Eet-Mee1/activiteiten/Intake-medewerker-Eet-Mee/23288 om je aan te melden
SamenvattingIntakegesprekken aan huis met kwetsbare ouderen en eetadressen waar ze kunnen aanschuiven voor etentjes. Vacature in Utrecht en in Nieuwegein.
Uitgebreide omschrijving

Kwetsbare ouderen schuiven 1 keer per maand aan bij een eetadres in de buurt voor een gezellig etentje. Stichting Eet Mee zoekt enthousiaste vrijwilligers die met onze nieuwe deelnemers intakegesprekken-aan-huis gaan houden, zodat we voor hen met behulp van de gegevens een fijne match op maat kunnen maken.

Je taken: tijdens het interview verzamel  je aan de hand van een vragenlijst informatie waarmee de matchmaker op kantoor vervolgens een passende match maakt tussen eetadressen en gasten. De werktijden voor deze leuke klus zijn variabel: de intake gaat op afspraak en zal soms ook in de avonduren plaatsvinden. Een gesprek duurt meestal 1,5 uur.  

Je werkt vanuit huis en hebt met name telefonisch en mailcontact met je collega's. Eens per kwartaal komen we met ons team bij elkaar voor een vrijwilligersoverleg. 

Wat vragen we: affinitieit met ouderen, het vermogen om met allerlei verschillende mensen om te gaan; als intakemedewerker ben je het visitekaartje van onze organisatie.Vaardigheid in het omgaan met privacygevoelige informatie. Goede mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid. 

Wat bieden we: een fijne flexibele functie. Allereerst de leuke gesprekken met allerlei mensen. Je draagt bij aan nieuwe contacten tussen senioren en hun omgeving en zorgt daarmee voor meer binding in de samenleving. Je krijgt veel zelfstandigheid en kunt kleur geven aan je eigen werkzaamheden en aan je CV. Je maakt deel uit van een enthousiast en betrokken team.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Eet Mee
Nieuwe mensen leren kennen of de taal oefenen via een gezellig etentje. Eet Mee brengt gasten en eetadressen samen aan tafel via een 'match op maat' voor een waardevolle eetontmoeting, bij iemand thuis of via een video-etentje.
Jaarlijks worden via onze online matchapplicatie honderden matches gemaakt tussen deelnemers van jong tot oud. Iedereen die nieuwe mensen wil leren kennen kan meedoen! We besteden extra aandacht aan het matchen van vluchtelingen en ouderen. Samen verbinden we de samenleving.
Deze vacature is verlopen
#23288
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Eet-Mee1/activiteiten/Intake-medewerker-Eet-Mee/23288 om je aan te melden