Skip Navigation
Over ons

Nieuwe mensen leren kennen via een etentje bij iemand thuis. Stichting Eet Mee brengt gasten en eetadressen samen aan tafel via een 'match op maat' voor een waardevolle eetontmoeting. Uit de etentjes...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Ambassadeur Eet Mee De Bilt

Vacature · 4–8 uur/week
Molenkamp 48, 3732 EV De Bilt, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Eet-Mee1/activiteiten/Ambassadeur-Eet-Mee-De-Bilt/25784 om je aan te melden
SamenvattingOns Eet Mee-aanbod bekend maken bij m.n. ouderen en vluchtelingen en hen enthousiast maken om mee te doen. De etentjes dragen bij aan sociaal contact
Uitgebreide omschrijving

Met ons initiatief Eet Mee brengen we al sinds 2009 mensen met elkaar in contact via gezellige etentjes bij mensen thuis. We hebben daarbij extra aandacht voor het matchen van ouderen en van mensen met een vluchtelingachtergrond. Voor hen zijn de etentjes een fijne manier om hun sociale netwerk uit te breiden en voor vluchtelingen ook om de taal te oefenen.  

We zoeken een Ambassadeur Eet Mee De Bilt die er voor zorgt dat zoveel mogelijk mensen met een vluchtelingachtergrond en ouderen bekend worden met ons aanbod en hen enthousiast maakt om mee te gaan doen als als eetadres en/of als gast. Dat kan bijvoorbeeld door het verspreiden van folders, het houden van presentaties, het informeren van relevante organisaties, het organiseren van informatiebijeenkomsten.

Ben jij een enthousiaste netwerker met overtuigingskracht die zich niet snel uit het veld laat slaan?, heb je affiniteit met de doelgroep, minimaal mbo-niveau, ben je communicatief vaardig, hou je ervan om zelfstandig en proactief te werken? Heb je een goede Nederlandse en Engelse taalbeheersing? Ben je minimaal 4 uur per week beschikbaar en kun je je uren enigszins flexibel inzetten? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Wat krijg je ervoor terug? Een boeiende taak waarin je zorgt voor maatschappelijke verbinding en veel mensen blij maakt, de mogelijkheid om je cv te versterken en een enthousiast team. Je werkt vanuit ons kantoor in De Bilt. Het is fijn als je je tijd wat flexibel kunt inzetten. De functie kan ook gedeeld worden. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Eet Mee
Nieuwe mensen leren kennen via een etentje bij iemand thuis. Stichting Eet Mee brengt gasten en eetadressen samen aan tafel via een 'match op maat' voor een waardevolle eetontmoeting. Uit de etentjes ontstaan vaak langdurige contacten.

Jaarlijks worden via een online matchapplicatie honderden matches gemaakt tussen deelnemers van jong tot oud.Iedereen die nieuwe mensen wil leren kennen is van harte welkom! We besteden extra aandacht aan het matchen van vluchtelingen en ouderen. Samen verbinden we de samenleving.
Deze vacature is verlopen
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Eet-Mee1/activiteiten/Ambassadeur-Eet-Mee-De-Bilt/25784 om je aan te melden