Skip Navigation
Over ons

Dress for Success steunt mannen en vrouwen in een uitkeringssituatie die op sollicitatiegesprek gaan door ze gratis een passende, representatieve outfit te geven. Met persoonlijke aandacht en een goed...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

Klusjes en verhuis mensen gezocht voor 1e en 2e week van oktober 2016!!!

Vacature · 4–6 uur/week
J.M. De Muinck Keizerlaan 34, 3555 JV Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#23491
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Dress-for-Success-Utrecht/activiteiten/Klusjes-en-verhuis-mensen-gezocht-voor-1e-en-2e-week-van-oktober-2016/23491 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Vanaf 1 oktober gaat Dress for Success Utrecht naar een nieuwe locatie!!! 

Voor de verhuizing naar het nieuwe pand zoeken we klusjesmensen die van 1 oktober t/m t/m 10 oktober kunnen verhuizen, sjouwen en klussen kunnen doen om het nieuwe pand op orde te krijgen! We willen in de week van 10 oktober onze klanten weer kunnen ontvangen om goed gekleed naar het sollicitatiegesprek te gaan.

En wil je als klusjesmens blijven!!! Heel graag!

De winkel van Dress for Success Utrecht wordt gerund door winkelvrijwilligers, die volgens een vast rooster of op oproepbasis klanten helpen met het uitzoeken van kleding voor een sollicitatiegesprek en ervoor zorgen dat de winkel netjes blijft. Zij zorgen ervoor dat de winkel goed ingericht is en schoon is en dat de kledingcollectie up to date is, er een administratie die bijgehouden moet worden en er zijn natuurlijk technische klussen die gedaan moeten worden. Dat varieert in moeilijkheidsgraad van het vervangen van een lamp tot het wegwerken van snoeren, het ophangen van een spiegel, het schilderen van een muur of het aanleggen van een computernetwerk. Als (technisch) projectvrijwilliger werk je op oproepbasis, in overleg met de coördinator en volgens jouw eigen agenda. Je kunt werken in de winkel tijdens, maar het liefst buiten openingstijden.

De openingstijden van de winkel zijn op dit moment maandag 10.00 - 13.00 uur, dinsdag en woensdag van 10.00 - 16.00 uur en donderdag van 13.00 tot 16.00 uur. Technisch werk bij Dress for Success vereist dat je in ieder geval handig bent en kennis hebt van verschillende gereedschappen.  

Je kunt als vrijwilliger bij Dress for Success altijd rekenen op ondersteuning van de coördinator. Klinkt dit je als muziek in de oren en wil je meer weten? Neem dan contact op de coördinator van Dress for Success Utrecht. Dan kunnen wij een kennismakingsgesprek inplannen en kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Dress for Success Utrecht > Klusjes en verhuis mensen gezocht voor 1e en 2e week van oktober 2016!!!
Over Stichting Dress for Success Utrecht
Dress for Success steunt mannen en vrouwen in een uitkeringssituatie die op sollicitatiegesprek gaan door ze gratis een passende, representatieve outfit te geven. Met persoonlijke aandacht en een goed advies geven wij een klant van onze winkel een zelfvertrouwen mee en daarmee vergroten wij de kans op een baan.

Dress for Success Utrecht heeft de ambitie om te groeien in klantenaantal, dienstenaanbod en bekendheid bij integratiebureaus, bedrijven en uitkeringsinstanties. Ook willen we steeds verder professionaliseren door bijvoorbeeld onze werkwijzen te structureren en steeds bezig te blijven met kwaliteitsverbetering.

Op het moment bestaat ons aanbod niet alleen uit gratis kleding en bijpassend advies maar ook uit workshops "Dress for Success", waarbij er aandacht is voor kleur- en stijlanalyse, en "DressChecks", waarbij we sollicitanten adviseren over hun voorkomen en wij hun outfit aan kunnen vullen met kleding uit onze winkel.
Deze vacature is verlopen
#23491
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Dress-for-Success-Utrecht/activiteiten/Klusjes-en-verhuis-mensen-gezocht-voor-1e-en-2e-week-van-oktober-2016/23491 om je aan te melden