Skip Navigation
Over ons

Onze Stichting draait volledig op vrijwilligers. Met onze dierenambulance bieden wij hulp en vervoer aan zieke en gewonde dieren in Woerden en omgeving. In ons dierenasiel Reijerscop in Harmelen...

Milieu & DuurzaamheidDierenwelzijn
Deel

Asielbeheerders gezocht! (op vrijwillige basis)

Vacature · Flexibel
Harmelen, Utrecht, Nederland
LeiderschapTeamworkOrganiserenLuisterenPraten met anderenOnderhandelenNederlands
#27062
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Dierenhulpverlening-Woerden-eo/activiteiten/Asielbeheerders-gezocht-op-vrijwillige-basis/27062 om je aan te melden
SamenvattingDierenasiel Reijerscop is op zoek naar twee enthousiaste mede-beheerders ter versterking van ons team ALS BEHEERDER.
Uitgebreide omschrijving

Dierenasiel Reijerscop is op zoek naar twee enthousiaste mede-beheerders ter versterking van ons team.


ALS BEHEERDER

·     Heb je een grote voorliefde voor dieren;

·     Ben je klantvriendelijk en mensgericht;

·     Ben je flexibel en stressbestendig;

·     Ben je organisatorisch sterk;

·     Beschik je over goede communicatieve vaardigheden

·     Heb je leidinggevende capaciteiten

·     Maak je deel uit van het managementteam


Dit om samen met onze vrijwilligers, bestuursleden, managementteam en collega-beheerders ons dierenasiel te runnen.


DE ORGANISATIE

Dierenasiel Reijerscop is onderdeel van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. Onze ruim 230 vrijwilligers staan dagelijks klaar voor het welzijn van de dieren in de regio. We hebben een eigen dierenambulance waarmee we hulp en vervoer bieden aan zieke, gewonde en overleden dieren in ons werkgebied. Daarnaast hebben we een meldcentrale die 24/7 bereikbaar is voor vragen en het registreren van vermiste en gevonden dieren. In ons dierenasiel Reijerscop in Harmelen vangen wij zwerf- en afstandsdieren op. Wij hebben een afdeling voor honden, katten, konijnen en siervogels.


DE TAKEN

·     Zorgdragen voor een zo goed mogelijk dierenwelzijn door toepassen van wet- en

regelgeving en helder opgestelde protocollen;

·     Het begeleiden en aansturen van de werkgroepen;

·     Informatieverstrekking aan collega vrijwilligers, klanten, pers en scholen;

·     Diverse administratieve werkzaamheden;

·     (kleine) Onderhoudstaken aan het pand.GEVRAAGDE INZET

Je bent vrij om je uren zelf in te delen maar je moet wel bereikbaar zijn bij (spoed)vragen. Omdat de functie met meerdere personen opgepakt gaat worden, kun je samen met de mede-beheerders de taken onderling verdelen. De vergaderingen vinden meestal in de avonden plaats.WAT BIEDEN WIJ

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team van vrijwilligers in ons mooie asiel in Harmelen. Het is zeer dankbaar werk om verantwoordelijk te zijn voor de dieren en hun welzijn. Iedere dag is anders dus vervelen zal het nooit.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Over Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.
Onze Stichting draait volledig op vrijwilligers. Met onze dierenambulance bieden wij hulp en vervoer aan zieke en gewonde dieren in Woerden en omgeving. In ons dierenasiel Reijerscop in Harmelen vangen wij zwerf- en afstanddieren tijdelijk op of brengen ze naar gespecialiseerde opvangcentra. Voor de dieren in ons asiel zoeken we actief een nieuw thuis.
Wij registreren ook vermiste en gevonden dieren. Bent u uw dier kwijt of heeft u een dier gevonden, dan kunt u op de site geregistreerde dieren bekijken.
Van een eerste telefoontje tot de totale zorg voor een dier….Onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor het welzijn van de dieren in de regio.
·
#27062
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Dierenhulpverlening-Woerden-eo/activiteiten/Asielbeheerders-gezocht-op-vrijwillige-basis/27062 om je aan te melden