Skip Navigation
Over ons

Stichting De Tussenvoorziening biedt verschillende vormen van opvang en begeleiding aan mensen in een kwetsbare situatie.

Onze doelgroep heeft veelal te maken met een complexe en meervoudige...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Maatje is op zoek naar een gezellige outgoing dame!

Vacature · 2–4 uur/week
Niasstraat 1, 3531 WR Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
#24010
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-De-Tussenvoorziening/activiteiten/Maatje-is-op-zoek-naar-een-gezellige-outgoing-dame/24010 om je aan te melden
SamenvattingWil je betekenisvol bezig zijn, gezellige activiteiten ondernemen en iemand helpen met het opbouwen van zijn netwerk, dan zoeken wij jou!
Uitgebreide omschrijving
  • Wie zijn we?

Stichting De Tussenvoorziening biedt verschillende vormen van opvang en begeleiding aan mensen in een kwetsbare situatie (dakloos of marginaal gehuisvest). Onze doelgroep heeft veelal te maken met een complexe en meervoudige problematiek w.o. psychiatrische aandoening, verslaving, verstandelijke beperking, schulden en/of sociale uitsluiting.

Ons doel is dat mensen weer volwaardig en (zo) zelfstandig (mogelijk) kunnen deelnemen aan de samenleving.

  • Wat ga je doen?

Voor één van onze deelnemers zijn we nu hard op zoek naar een dame in de leeftijd van veertig jaar, die de mogelijkheid heeft om in de avond af te spreken. Overdag is hij namelijk aan het werk. Ben je outgoing, sociaal en lijkt het je leuk om samen met hem zijn netwerk uit te breiden, dan ben je de perfecte match en meld je aan! Je besteedt ongeveer 2 uur in de week aan het contact met je maatje. In die tijd bouw je het contact en vertrouwen op, ondernemen jullie samen leuke activiteiten en staat gezelligheid centraal.

  • Wat krijg je er voor terug?

Een betekenisvol contact

Cursussen en trainingen aangeboden door de Tussenvoorziening

Vergoeding voor je eigen gemaakte kosten van activiteiten met Maatje

Lijkt het je leuk?

Ben jij een dame rond de veertig jaar, kan jij in de avond afspreken en wil jij graag iemand helpen om zijn netwerk te verbreden? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting De Tussenvoorziening
Stichting De Tussenvoorziening biedt verschillende vormen van opvang en begeleiding aan mensen in een kwetsbare situatie.

Onze doelgroep heeft veelal te maken met een complexe en meervoudige problematiek. Ons doel is dat mensen weer volwaardig en (zo) zelfstandig (mogelijk) kunnen deelnemen aan de samenleving.

Bij de Tussenvoorziening werken ca. 500 vrijwilligers en ca. 300 betaalde medewerkers.
·
#24010
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-De-Tussenvoorziening/activiteiten/Maatje-is-op-zoek-naar-een-gezellige-outgoing-dame/24010 om je aan te melden