Skip Navigation
Over ons

Stichting De Tussenvoorziening biedt verschillende vormen van opvang en begeleiding aan mensen in een kwetsbare situatie.

Onze doelgroep heeft veelal te maken met een complexe en meervoudige...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Kom werken in de daklozenopvang

Vacature · 2–4 uur/week
Jansveld 51, 3512 AK Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#24230
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-De-Tussenvoorziening/activiteiten/Kom-werken-in-de-daklozenopvang/24230 om je aan te melden
SamenvattingKom ons enthousiaste team versterken en geef daklozen een bed voor de nacht. Avonddiensten van 19:00 tot 23.00 of ochtenddiensten van 7.45 tot 10.30
Uitgebreide omschrijving

De Sleep Inn is de grootste nachtopvangvoorziening voor daklozen in Utrecht: vanaf 19.30 uur ’s avonds tot de volgende ochtend 10.00 uur kunnen 55 gasten 365 dagen per jaar bij ons terecht voor een bed, douche, kleding en ontbijt. Daarnaast bieden we voor wie wil een luisterend oor en hulp bij de aanpak van problemen (doorverwijzing & toeleiding). Naast dat mensen geen eigen slaapplek meer hebben heeft een groot deel van onze doelgroep ook psychiatrische of verslavingsproblemen. De gevarieerde doelgroep maakt de Sleep Inn tot een uitdagende vrijwilligersplek.

Bij de Sleep Inn werkt een zeer gemotiveerd vrijwilligersteam dat er voor zorgt dat we 365 dagen per jaar open kunnen. Samen zorgen wij voor een prettige sfeer waar mensen die nergens anders meer terecht kunnen worden ontvangen. Je werk bestaat uit onder andere uit huishoudelijke taken, barwerkzaamheden, intakes met nieuwe gasten en een praatje of een luisterend oor voor wie maar wil. Deze werkzaamheden voer je uit in een hecht vrijwilligersteam onder leiding van twee ervaren vaste krachten.

Wij bieden een gedegen inwerkperiode, trainingen, flexibel roosteren en leuke groepsactiviteiten met je collega's.

Sta jij sterk in je schoenen, werk je graag in een team en heb je zin om iets te betekenen voor onze gasten reageer dan snel op deze vacature!

Via deze filmpjes krijg je vast een indruk over ons werk:
-Daklozen audiotour:  https://youtu.be/ibU8dLya0e0
-Tijdelijke daklozenopvang Maliebaan open:  https://www.rtvutrecht.nl/embedded/RTV1903552/?fbclid=IwAR2fyAWjhgWGCRoh...

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting De Tussenvoorziening
Stichting De Tussenvoorziening biedt verschillende vormen van opvang en begeleiding aan mensen in een kwetsbare situatie.

Onze doelgroep heeft veelal te maken met een complexe en meervoudige problematiek. Ons doel is dat mensen weer volwaardig en (zo) zelfstandig (mogelijk) kunnen deelnemen aan de samenleving.

Bij de Tussenvoorziening werken ca. 500 vrijwilligers en ca. 300 betaalde medewerkers.
Deze vacature is verlopen
#24230
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-De-Tussenvoorziening/activiteiten/Kom-werken-in-de-daklozenopvang/24230 om je aan te melden