Skip Navigation
Over ons

Wie zijn wij?
Stichting Buurt Mobiel wordt geleid door twee gedreven en enthousiaste initiatiefnemers in de wijken Overvecht, Zuilen, Ondiep en Noordoost. Wij hoorden al jaren dat ouderen en andere...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Technisch Beheerder Buurt Mobiel m/v

Vacature · 4–8 uur/week
Zamenhofdreef 5, 3562 JV Utrecht, Netherlands
Ander werk
Deze vacature is verlopen
#24767
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Buurt-Mobiel2/activiteiten/Technisch-Beheerder-Buurt-Mobiel-mv/24767 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Buurt Mobiel biedt elektrisch vervoer in de Utrechtse wijk Overvecht.  

De functie 
Als beheerder ben je verantwoordelijk voor het klein onderhoud van het elektrische wagenpark, zoals bandenspanning op peil houden, verlichting controleren, voertuig af en toe wassen en een veger doorheen halen, ramen poetsen aan de binnenkant en nog meer wat jou nodig lijkt...Kortom, jij zorgt ervoor dat de Buurt Mobiel straalt!

Je houdt het onderhoudsschema up-to-date.
Zorgt ervoor dat alle activiteiten in het schema tijdig worden uitgevoerd. 
Je verricht tevens diverse hand- en spandiensten, mochten wij een keer extra hulp nodig hebben.

Het profiel 
Je bent een vrijwilliger met technisch inzicht en verantwoordelijkheidsgevoel. 
Je bent stressbestendig en initiatiefrijk bij problemen. 
Je hebt bij voorkeur binding met de wijk Overvecht. 
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken 
Je hebt een goede mondelinge beheersing van de Nederlandse taal 
Je bent bereid onze introductiecursus en eventuele andere cursussen te volgen 
Je bent op vaste dag(en) beschikbaar (in overleg)
Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B/AM 
Je komt afspraken na 
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor deze functie. De kosten hiervan worden vergoed. 

Wij bieden 

• Waardering, gezelligheid en begeleiding 
• Verzekering tijdens de werkzaamheden 
• Vrijwilligersovereenkomst 
• Deskundigheidsbevordering 
• Een keer per jaar een vrijwilligersfeest
En bovenal een groep enthousiaste collega’s waarmee u het verschil maakt voor ouderen. 

Ben je enthousiast na het lezen van deze vrijwilligersvacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Buurt Mobiel via onderstaande roze knop. 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Buurt Mobiel
Wie zijn wij?
Stichting Buurt Mobiel wordt geleid door twee gedreven en enthousiaste initiatiefnemers in de wijken Overvecht, Zuilen, Ondiep en Noordoost. Wij hoorden al jaren dat ouderen en andere wijkbewoners behoefte hebben aan passend vervoer, voor met name kortere ritten. De gewone bus rijdt een vaste route, waardoor sommige mensen veel moeite hebben om bij een halte te komen. En de Regiotaxi rijdt wel overal, maar daar moet je vaak lang op wachten. Dus... tijd voor actie!

Wat doen wij?
Wij bieden plezierig, veilig en passend vervoer in de Utrechtse wijken Overvecht, Ondiep, Zuilen en Noordoost. Binnenkort gaan wij uitbreiden naar Oost en Vleuten-De Meern. Wij brengen passagiers naar hun plek van bestemming en kunnen passagiers toeleiden naar alle mooie voorzieningen die er al zijn. Hierdoor ervaren zij meer regie en vrijheid om zich te verplaatsen en mee te kunnen blijven doen. De vrijwillige chauffeur neemt de tijd voor een praatje, heeft een luisterend oor en kan toeleiden naar bepaalde voorzieningen in de wijk.

Hoe doen we dat?
Een vrijwillige chauffeur kan een passagier thuis ophalen, ergens onderweg laten instappen (we rijden niet volgens vaste routes zoals een bus) of op een in de wijk laten instappen, zoals bij een winkelcentrum. Zij helpen de passagier met boodschappentas, stok, rollator of opklapbare rolstoel. Buurt Mobiel is de ideale dienst voor bijvoorbeeld een bezoek aan huisarts, apotheek, winkel, kennissen, familie, activiteit, begraafplaats, theater, restaurant etc. Even Buurt Mobiel bellen en wij rijden voor!


Buurt Mobiel werkt vanuit draagvlak binnen de wijk. Niet voor niets zeggen wij: voor en door de wijk. Wij werken samen met ondernemers, maatschappelijke organisaties, bewoners(initiatieven) en anderen om deze dienst aan te kunnen blijven bieden. Onze vrijwilligers zijn onze ambassadeurs.


Wil jij meehelpen om dit sociale en duurzame initiatief te laten groeien? Heb jij hart voor ouderen en andere wijkbewoners die graag ergens naartoe willen? Kijk dan snel welke vacatures wij hebben. Je bent van harte welkom!
Deze vacature is verlopen
#24767
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Buurt-Mobiel2/activiteiten/Technisch-Beheerder-Buurt-Mobiel-mv/24767 om je aan te melden