Skip Navigation
Over ons

Stichting voor wonen, zorg en revalidatie.
Thuis wonen, daar gaat het om. Maar wat is thuis? Thuis is die plek waar je je thuis voelt.
Thuisgevoel is de kern van wonen in De Ingelanden. Omdat er zes...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Klaverjassen

Vacature · 2–3 uur/week
Louis Armstronglaan 800, 3543 EB Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#23125
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Axioncontinu-locatie-De-Ingelanden/activiteiten/Klaverjassen/23125 om je aan te melden
SamenvattingKomt u (samen) op maandagavond klaverjassen?
Uitgebreide omschrijving

Woonzorgcentrum De Ingelanden heeft groepswoningen voor ouderen die een vorm van dementie hebben. Tevens zijn er groepswoningen voor bewoners met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Deze bewoners hebben in de loop van hun leven een schade aan de hersenenen gekregen. Het heeft vaak lichamelijke gevolgen zoals verlamming of rolstoelafhankelijk zijn. Maar ook beperkingen die niet goed zichtbaar zijn zoals concentratie- stoornissen, niet goed kunnen praten of snel vermoeid zijn. Iedere maandagavond komen een aantal bewoners bij elkaar om spelletjes te doen. Onder begeleiding van een medewerkster welzijn en verschillende vrijwilligers worden verschillende spellen gedaan als rummikup, klaverjassen, sjoelen, ..etc. Op dit moment zijn er twee bewoners die graag willen klaverjassen. Daarom zijn wij op zoek naar een (of twee) vrijwilligers die dit spel met hen kunnen spelen. Er wordt van u verwacht dat u minimaal twee maal per maand komt ondersteunen bij deze wekelijkse activiteit. U kunt zelfstandig en in een groep werken. Socale vaardigheden met betrekking tot sociale contacten zijn vereist waarbij u aandacht heeft voor de bewoners en met plezier helpt.

Wij bieden voor alle vrijwilligers een trainingsprogramma om u zelf te ontwikkelen, reiskosten vergoeding, collectieve verzekering en een jaarlijks vrijwillighersfeest.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Axioncontinu, locatie De Ingelanden
Stichting voor wonen, zorg en revalidatie.
Thuis wonen, daar gaat het om. Maar wat is thuis? Thuis is die plek waar je je thuis voelt.
Thuisgevoel is de kern van wonen in De Ingelanden. Omdat er zes tot acht bewoners in een woongroep leven (kleinschalig wonen) ontstaat er veel onderling contact.

Naast groepswoningen voor ouderen met dementie biedt De Ingelanden eveneens verblijf aan mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel. Elke bewoner heeft een eigen kamer. De gemeenschappelijke woonkamer biedt volop ruimte voor het runnen van het huishouden. De binnenpleinen en de tuin bieden ruimte voor ontspanning. Tevens beschikt het woonzorgcentrum over een café, een fitnessruimte, een kapsalon, een stiltecentrum en een winkeltje.

De Ingelanden kent diverse activiteiten met betrekking tot behandeling en consultatie. Zoals medische zorg, fysiotherapie, logopedie, ergotherapie, psychosociale zorg, dagactiviteiten, levensbeschouwelijke zorg en recreatieve activiteiten.


Deze vacature is verlopen
#23125
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Axioncontinu-locatie-De-Ingelanden/activiteiten/Klaverjassen/23125 om je aan te melden