Skip Navigation
Over ons

Stichting voor wonen, zorg en revalidatie.
Thuis wonen, daar gaat het om. Maar wat is thuis? Thuis is die plek waar je je thuis voelt.
Thuisgevoel is de kern van wonen in De Ingelanden. Omdat er zes...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

De lunch van de week

Vacature · 2–3 uur/week
Louis Armstronglaan 800, 3543 EB Utrecht, Netherlands
Catering
#23247
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Axioncontinu-locatie-De-Ingelanden/activiteiten/De-lunch-van-de-week/23247 om je aan te melden
SamenvattingWekelijks genieten van een gezellige lunch...
Uitgebreide omschrijving

De Ingelanden heeft groepswoningen voor dementerende ouderen en clienten met een  met Niet Aangeboren Hersenletsel. De Ingelanden kent diverse activiteiten met betrekking tot bijvoorbeeld behandeling, dagactiviteiten, geestelijke zorg en recreatieve activiteiten.

Een van de ideeen achter kleinschalig wonen met dementerende ouderen is dat bewoners zo veel mogelijk leven als thuis. Daar hoort af en toe een lekkere en gezellige lunch ook bij . U stelt zelf de lunch samen. U kunt daarbij denken aan een gebakken eitje, een pannenkoek, frittata of een soepje. U werkt zelfstandig maar, indien mogelijk, bewoners kunnen helpen met taken als deeg kloppen, eitje bakken, groete schoonmaken of tafel dekken.Daarna gebruikt u gezamenlijk de lunch. Aandacht voor het eten en elkaar is daarbij een belangrijk uitgangspunt! Tot slot de vaat wassen en afruimen.

Verwachtingen:  u heeft affiniteit met ouderen met dementie en kunt zelfstandigwerken. Het is fijn als u op een vaste dag in de week van 11.00-13.30 uur beschikbaar bent. Boodschappen doen en een kopje thee achteraf is optioneel.

Wij bieden: O.a gratis trainingen en workshops, reiskostenvergoeding en een jaarlijks vrijwilligerseest.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Axioncontinu, locatie De Ingelanden
Stichting voor wonen, zorg en revalidatie.
Thuis wonen, daar gaat het om. Maar wat is thuis? Thuis is die plek waar je je thuis voelt.
Thuisgevoel is de kern van wonen in De Ingelanden. Omdat er zes tot acht bewoners in een woongroep leven (kleinschalig wonen) ontstaat er veel onderling contact.

Naast groepswoningen voor ouderen met dementie biedt De Ingelanden eveneens verblijf aan mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel. Elke bewoner heeft een eigen kamer. De gemeenschappelijke woonkamer biedt volop ruimte voor het runnen van het huishouden. De binnenpleinen en de tuin bieden ruimte voor ontspanning. Tevens beschikt het woonzorgcentrum over een café, een fitnessruimte, een kapsalon, een stiltecentrum en een winkeltje.

De Ingelanden kent diverse activiteiten met betrekking tot behandeling en consultatie. Zoals medische zorg, fysiotherapie, logopedie, ergotherapie, psychosociale zorg, dagactiviteiten, levensbeschouwelijke zorg en recreatieve activiteiten.


#23247
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Axioncontinu-locatie-De-Ingelanden/activiteiten/De-lunch-van-de-week/23247 om je aan te melden