Skip Navigation
Over ons

De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Tester zonnebrandcréme

Vacature · 2–4 uur/week
Ajilon Young Professionals, Philipsstraat 1A, Leusden, Utrecht 3833 LC, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24842
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Tester-zonnebrandcreme/24842 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Ben jij een organisatietalent met overtuigingskracht, een netwerker met sterke sociale en communicatieve vaardigheden die een passie voor Afrika heeft en geen uitdaging uit de weg gaat? Wil je daarbij naast je studie/werk of andere bezigheden graag waardevol, leerzaam en interessant vrijwilligerswerk doen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Afrikaanse Albino’s is op zoek naar een (erkende) tester van de zonnebrandcrémes. Je zult binnen deze functie verantwoordelijk zijn voor het waarborgen van de kwaliteit van zonnebrandcremes. 
De  belangrijkste taken zijn: 
- het definiëren van teststrategieën en het opstellen van testplannen; 
- het beoordelen en opstellen van testscenario's; 
- het ontwerpen en creëren van testdata; 
- het coördineren en uitvoeren van testen; 
- aanspreekpunt voor externe relaties.

Om deze vacature in te kunnen vullen dien je te beschikken over een academische opleiding en/of ervaring te hebben in het testen van (zonnebrand-)cremes. Deze functie vereist kennis van de spectrofotometrie, een in de laboratoriumwereld bekende techniek die wordt gebruikt voor allerlei verschillende analyses.

Specifieke kennis op het gebied van solaire emissies, dunne-laag spectrofotometrie en UV-absorberende en reflecterende materialen zou de voorkeur hebben. Daarnaast strekt algemeen cosmetisch chemische kennis tot de aanbeveling.

Een spectrofotometer met z.g. integrerende bol is vereist voor de analyses van UV-bescherming (in vitro) van bepaalde sunscreenproducten.

Wat bieden wij? De Stichting Afrikaanse Albino’s biedt je een uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke functie waarin we je ook aanmoedigen om zelf met nieuwe ideeën te komen. De enthousiaste vrijwilligers van de stichting zorgen voor een positieve en gemoedelijke sfeer. Je werkt zelfstandig vanuit huis en je kunt ideeën en ervaringen uitwisselen met de ‘landencoördinatoren-collega’s’ en uiteraard overleggen met de Coördinator Transport. Het betreft een functie van ongeveer 2 tot 4 uur per week, maar je mag er uiteraard altijd meer tijd aan besteden!

Dus, ben jij dat communicatief sterke organisatietalent met een passie voor Afrika die ons team komt versterken? Reageer dan snel door te mailen naar onderstaand e-mailadres.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Over Stichting Afrikaanse Albino's
De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon in Afrika met soms tweede graads brandwonden en huidkanker tot gevolg. Het doel wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor naar contactpersonen in Afrika te sturen. Samen met goede voorlichting maakt dit een enorm verschil!
Deze vacature is verlopen
#24842
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Tester-zonnebrandcreme/24842 om je aan te melden