Skip Navigation
Over ons

De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Secretaris bestuur Stichting Afrikaanse Albino's

Vacature · 1–6 uur/week
Ajilon Young Professionals, Philipsstraat 1A, Leusden, Utrecht 3833 LC, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23301
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Secretaris-bestuur-Stichting-Afrikaanse-Albinos/23301 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

De Stichting Afrikaanse Albino´s is op zoek naar een nieuwe secretaris voor het bestuur.

Wat houdt de vacature in?

De secretaris van de Stichting Afrikaanse Albino’s is allereerst onderdeel van het dagelijks bestuur.

Het bestuur zet de grote lijnen van het beleid uit en organiseert ongeveer elke 4 tot 6 weken een vergadering om het reilen en zeilen binnen de stichting te bespreken.

Denk hierbij  aan; Kunnen we een nieuw project opstarten? Hoeveel geld gaat er per jaar naar het kopen van zonnebrandcrème? Lopen de transportlijnen goed? Hoe gaat het met de vrijwilligers?

Daarnaast zijn er jaarlijks vier vergaderingen samen met de proceseigenaren van de verschillende processen binnen de stichting (transport, HR, PR, werving). Tijdens deze vergaderingen wordt de stand van zaken van de verschillende processen besproken en worden beslissingen genomen die door meer mensen dan alleen het bestuur moeten worden genomen.

Een belangrijke taak van de secretaris is het beheren van de algemene mailbox van de stichting.

Hierin komen veel algemene vragen over donaties, inzamelingsacties, samenwerken, aanvragen voor nieuwe projecten. De seretaris beantwoordt alle algemene vragen die binnenkomen op de mailbox en zal andere mails doorsturen naar de juiste personen.

Aanvragen voor nieuwe projecten in Afrika worden door de secretaris eerst verder uitgewerkt, alvorens de aanvraag gehonoreerd wordt.

Ook is de secretaris verantwoordelijk voor het beheren van de postbus in Utrecht.

Als laatste is de secretaris de eerste contactpersoon binnen de stichting voor het proces transport. De secretaris is goed op de hoogte van de vorderingen van de verschillende transporten en zal ook de jaarlijkse landencoördinatoren meeting bijwonen.  Bij problemen wordt dit door de transportcoördinator als eerste aan de secretaris doorgegeven.

De secretaris maakt notulen van alle bovengenoemde bijeenkomsten, zodat besproken punten en afspraken later zijn terug te lezen.

Wie zoeken we?

De Stichting Afrikaanse Albino’s biedt je een uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke functie waarin we je ook aanmoedigen om zelf met nieuwe ideeën te komen. De enthousiaste vrijwilligers van de Stichting zorgen voor een positieve en gemoedelijke sfeer. Je werkt samen met een enthousiaste voorzitter en penningmeester om de doelen van de stichting te bereiken.

Kortom:

Kan jij zowel in een team werken als zelfstandig? Ben je goed in het halen van deadlines?

Ben je proactief ingesteld en communicatief vaardig?

Kan je het overzicht bewaren?

En boven alles, vind je het leuk om je in te zetten voor een concreet goed doel?

Dan is deze functie iets voor jou!!

Heb je interesse? Reageer dan!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Afrikaanse Albino's
De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon in Afrika met soms tweede graads brandwonden en huidkanker tot gevolg. Het doel wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor naar contactpersonen in Afrika te sturen. Samen met goede voorlichting maakt dit een enorm verschil!
Deze vacature is verlopen
#23301
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Secretaris-bestuur-Stichting-Afrikaanse-Albinos/23301 om je aan te melden