Skip Navigation
Over ons

De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Proceseigenaar Werving

Vacature · 1–3 uur/week
Ajilon Young Professionals, Philipsstraat 1A, Leusden, Utrecht 3833 LC, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23620
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Proceseigenaar-Werving/23620 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Ben jij een netwerker pur sang die het leuk vindt samen te werken, ben je sociaal en communicatief zeer sterk, heb je leidinggevende capaciteiten en wil je hierin graag (verder) ontwikkelen en last but not least, beschikt je over overtuigingskracht en lef!? Wil je daarbij naast je studie/werk of andere bezigheden graag waardevol, leerzaam, interessant en leidinggevend vrijwilligerswerk doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Afrikaanse Albino’s is namelijk binnen haar afdeling Werving op zoek naar een Proceseigenaar. Binnen deze afdeling is het primaire doel om zonnebrandcrème (geld en giften) binnen te halen. Zonder zonnebrandcrème is het voor de Stichting Afrikaanse Albino’s niet mogelijk de meer dan 4000 albino’s in Afrika te helpen.

Je zult binnen deze functie verantwoordelijk zijn voor het coördineren van de vrijwilligers die binnen deze afdeling werkzaam zijn. Hierbij kun je denken aan het organiseren van afdelingbijeenkomsten, brainstormsessies en het coachen en geven van sturing en ondersteuning aan de vrijwilligers. Ook geef je vier keer per jaar tijdens de bestuursvergadering verslag over het proces en de daarbij lopende zaken, problemen en behaalde successen. Daarnaast zul je zelf ook bijdragen aan de core business van de Stichting; het binnenhalen van zonnebrandcrème en financiële middelen om albino’s in Afrika te beschermen en helpen.

Wat bieden wij? De Stichting Afrikaanse Albino’s biedt je een uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke functie waarin we je ook aanmoedigen om zelf met nieuwe ideeën te komen. De enthousiaste vrijwilligers van de Stichting zorgen voor een positieve en gemoedelijke sfeer. Je zult in deze functie regelmatig contact hebben met de vrijwilligers van jouw afdeling over bijvoorbeeld de wervingsactiviteiten en hoe deze zoveel mogelijk verder te ontwikkelen. Daarnaast kun je ideeën en ervaringen uitwisselen met je ‘proceseigenaar-collega’s’. Het betreft een functie van ongeveer 2 uur per week, maar je mag er uiteraard altijd meer tijd aan besteden! Je werkt veel zelfstandig vanuit huis en er is altijd ruimte voor ondersteuning en overleg met collega’s. Daarnaast krijg je ook beschikking over promotiemateriaal welke je kunt inzetten tijdens de wervingsactiviteiten.

Dus, ben jij die sociaal en communicatief sterke enthousiasteling met leidinggevende capaciteiten die ons team komt versterken? Reageer dan snel door te mailen naar onderstaand e-mailadres.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Afrikaanse Albino's
De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon in Afrika met soms tweede graads brandwonden en huidkanker tot gevolg. Het doel wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor naar contactpersonen in Afrika te sturen. Samen met goede voorlichting maakt dit een enorm verschil!
Deze vacature is verlopen
#23620
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Proceseigenaar-Werving/23620 om je aan te melden