Skip Navigation
Over ons

De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Organisatietalent Lustrum Evenement

Vacature · 1–3 uur/week
Ajilon Young Professionals, Philipsstraat 1A, Leusden, Utrecht 3833 LC, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23564
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Organisatietalent-Lustrum-Evenement/23564 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Ben jij een creatief organisatietalent, stressbestendig, zit je vol energie om nieuwe dingen proactief aan te pakken en kun je zelfstandig maar ook binnen een gezellig team werken? Wil je daarbij naast je studie/werk of andere bezigheden graag waardevol, leerzaam en interessant vrijwilligerswerk doen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Afrikaanse Albino’s bestaat in 2014 alweer 10 jaar, wat uiteraard gevierd moet worden! Daarom zijn we op zoek naar mensen die een spetterend Afrikaans evenement gaan organiseren voor alle (ca 50) vrijwilligers, donateurs en andere belangstellenden. Uiteraard hebben we ook iemand nodig die de kar trekt wat betreft dit evenement, dus spreekt een coordinerende rol je aan dan past deze functie ook perfect! Dit evenement heeft tot doel om de naamsbekendheid van de stichting te vergoten en om alle betrokkenen te bedanken met een leuke dag. Uiteraard proberen we als het even kan ook wat geld en/of zonnebrandcrème te werven om hiermee bij te kunnen dragen aan het primaire doel van de stichting: albino’s in Afrika van zonnebrandcrème te kunnen voorzien en hen op deze manier te beschermen.

Wat bieden wij? De Stichting Afrikaanse Albino’s biedt je een uitdagende en veelzijdige functie waarin we je ook aanmoedigen om zelf met nieuwe ideeën te komen. De enthousiaste vrijwilligers van de Stichting zorgen voor een positieve en gemoedelijke sfeer. Je zult binnen een speciaal voor het evenement opgericht team komen te werken waarbij sommigen ervaring binnen de stichting hebben en anderen nieuw zijn. Je zult in deze functie zeer regelmatig contact hebben met je collega’s om onder andere samen te brainstormen over het evenement. Daarnaast werk je veel zelfstandig vanuit huis en er is altijd ruimte voor ondersteuning en overleg met collega’s. Het betreft een tijdelijke functie van ongeveer 1-3 uur per week waarbij het logischerwijs in de aanloopperiode naar het evenement drukker zal zijn. Uiteraard zijn er altijd mogelijkheden om na het lustrumevenement je verder te ontwikkelen binnen andere functie binnen de stichting.

Dus, ben jij dat stressbestendige en creatieve organisatietalent die ons lustrumteam komt versterken? Reageer dan snel door te mailen naar onderstaand e-mailadres.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Afrikaanse Albino's
De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon in Afrika met soms tweede graads brandwonden en huidkanker tot gevolg. Het doel wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor naar contactpersonen in Afrika te sturen. Samen met goede voorlichting maakt dit een enorm verschil!
Deze vacature is verlopen
#23564
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Organisatietalent-Lustrum-Evenement/23564 om je aan te melden