Skip Navigation
Over ons

De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Medewerker Werving zonwerende producten

Vacature · 2–3 uur/week
Ajilon Young Professionals, Philipsstraat 1A, Leusden, Utrecht 3833 LC, Netherlands
Fondsenwerving
Deze vacature is verlopen
#25556
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Medewerker-Werving-zonwerende-producten/25556 om je aan te melden
SamenvattingWelke strategieën en ideeën zet jij in om ervoor te zorgen dat mensen met albinisme in Afrika doorlopend beschikken over zonwerende producten?
Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen als medewerker Werving?
Als Medewerker Werving zorg je er samen met de coördinator voor dat er doorlopend zonnebrandcrème en andere zonwerende producten binnenkomen. Dit ga je doen door bedrijven te enthousiasmeren om producten te doneren aan de stichting. De focus ligt op het leggen van goede en duurzame relaties met bedrijven, zodat we voor een langere tijd kunnen samenwerken.

Welke strategieën en ideeën zet jij in om ervoor te zorgen dat mensen met albinisme in Afrika doorlopend beschikken over zonwerende producten? Wij zijn benieuwd!

Wie zoeken wij?

  • Een enthousiaste vrijwilliger die houdt van netwerken en relaties weet te onderhouden
  • Je beschikt over goede schrijfvaardigheden en werkt nauwkeurig  
  • Je denkt graag mee over een nieuwe wervingsstrategie die bijdraagt aan een continue stroom van binnenkomende crème en andere zonwerende producten
  • Je neemt het initiatief om ‘’out of the box’’ te denken en te doen
  • Je bent woonachtig in Amsterdam (i.v.m. meetings). Mocht je in een andere plaats/stad wonen, houd dan rekening met de reisafstand naar Amsterdam
     
  • Onze ervaring is dat je met deze functie ongeveer twee uur per week bezig bent. Ben je student of werk je parttime? Dan is deze uitdagende rol goed te combineren.

Ga jij deze uitdaging aan?
Je komt te werken in een ambitieuze vrijwilligersorganisatie met hart voor mensen met albinisme in Afrika. Onze vrijwilligers werken vanuit huis (werkplekonafhankelijk) en komen regelmatig bij elkaar om kennis te delen en successen met elkaar te vieren. Naast deze uitdagende en leerzame functie vergroot je jouw netwerk én zet je je in voor een mooi doel.   

Kan je niet wachten om de stichting te komen versterken? Wij verwelkomen je graag! Stuur je CV en (korte) motivatie naar: [email protected]. Heb je vragen? Neem dan gerust even contact op per mail.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Afrikaanse Albino's
De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon in Afrika met soms tweede graads brandwonden en huidkanker tot gevolg. Het doel wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor naar contactpersonen in Afrika te sturen. Samen met goede voorlichting maakt dit een enorm verschil!
Deze vacature is verlopen
#25556
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Medewerker-Werving-zonwerende-producten/25556 om je aan te melden