Skip Navigation
Over ons

De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Medewerker Communicatie & PR

Vacature · 3–4 uur/week
Ajilon Young Professionals, Philipsstraat 1A, Leusden, Utrecht 3833 LC, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#25557
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Medewerker-Communicatie--PR/25557 om je aan te melden
SamenvattingIn deze rol zorg je er samen met jouw collega voor dat iedereen in Nederland bekend raakt met onze stichting en wat voor mooie dingen wij doen.
Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?
Als pr-medewerker zorg je er samen met jouw collega voor dat iedereen in Nederland bekend raakt met onze stichting en wat voor mooie dingen wij doen. Uitdagend, toch? Want meer awareness zorgt voor meer donaties en daarmee kunnen we meer albino’s van zonnebrandcrème voorzien. De manier waarop we kabaal maken varieert van social media posting tot persberichten versturen en van adverteren op Google tot organiseren van events. 

Wie zoeken wij?

  • Iemand bij wie het al begint te kriebelen als het woord communicatie valt.
  • Iemand die vindt dat er van alles beter moet op het gebied van pr/communicatie van onze stichting.
  • Iemand die oog heeft voor nieuwe initiatieven waarmee we veel mensen over onze stichting kunnen vertellen.
  • Het is een pre als je ervaring hebt met e-mailmarketingtools, sea, seo, het beheren van een Facebookaccount of het onderhouden van mediarelaties/versturen van persberichten.
  • Je bent student of werkzaam (niveau: mbo/hbo/wo).
  • Je bent een open persoonlijkheid en communicatief vaardig.

Deze functie zal ongeveer drie uur per week in beslag nemen. Je werkt samen met een collega (pr-coördinator) en stemt de werkzaamheden op elkaar af. 

Ga jij deze uitdaging aan?
Je komt te werken in een ambitieuze vrijwilligersorganisatie met hart voor de Afrikaanse albino’s. Onze vrijwilligers werken vanuit huis (werkplekonafhankelijk) en komen regelmatig bij elkaar om kennis te delen en successen met elkaar te vieren. Naast deze uitdagende en leerzame functie vergroot je jouw netwerk én je zet je in voor een mooi doel.

Kan je niet wachten om de stichting te komen versterken? Wij verwelkomen je graag! Stuur je CV en (korte) motivatie via onderstaande roze knop. Heb je vragen? Stuur dan ook gerust een mailtje.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Afrikaanse Albino's
De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon in Afrika met soms tweede graads brandwonden en huidkanker tot gevolg. Het doel wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor naar contactpersonen in Afrika te sturen. Samen met goede voorlichting maakt dit een enorm verschil!
Deze vacature is verlopen
#25557
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Medewerker-Communicatie--PR/25557 om je aan te melden