Skip Navigation
Over ons

De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Landencoördinator Mali

Vacature · 1–3 uur/week
Ajilon Young Professionals, Philipsstraat 1A, Leusden, Utrecht 3833 LC, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23795
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Landencoordinator-Mali/23795 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Vind jij het leuk om te netwerken, heb je verantwoordelijkheidsgevoel, een passie voor Afrika en ben je communicatief sterk?! Beheers je naast de Nederlandse ook de Franse en Engelse taal? Wil je daarbij naast je studie/werk of andere bezigheden graag waardevol, leerzaam en interessant vrijwilligerswerk doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor Mali zijn wij namelijk op zoek naar een nieuwe landencoördinator.

Vanaf augustus 2005 voorziet de Stichting Afrikaanse Albino’s albino’s in Bamako en Sikasso in Mali van zonnebrandcrème. De stichting is al enkele jaren betrokken bij het lokaal produceren van zonnebrandcrème, met als resultaat dat wij al twee jaar achter elkaar geen transport vanuit Nederland hoeven te organiseren naar. Alle 300 albino’s in Mali worden voorzien van lokaal geproduceerde zonnebrandcrème.

De landencoördinator verzorgt de communicatie en relatiebeheer van de lokale contactperso(o)n(en), beheert de e-mail inbox van het land en houdt bij hoeveel albino's er in het land aanwezig zijn en of er nog andere (hulp)instanties actief zijn. Voor Mali is er nog een speciale belangrijke taak weggelegd. Voor het lokaal produceren van de zonnebrandcrème is er geld nodig. Hiervoor zullen fondsen aangeschreven moeten worden met het verzoek te doneren om de continuering van de productie veilig te stellen.

Wat bieden wij? De Stichting Afrikaanse Albino’s biedt je een uitdagende en veelzijdige functie waarin we je ook aanmoedigen om zelf met nieuwe ideeën te komen. De enthousiaste vrijwilligers van de Stichting zorgen voor een positieve en gemoedelijke sfeer. Je zult in deze functie regelmatig contact hebben met je collega landencoördinatoren. Je werkt verder veel zelfstandig vanuit huis en er is altijd ruimte voor ondersteuning en overleg met collega’s. Daarnaast krijg je ook beschikking over promotiemateriaal welke je kunt inzetten tijdens de wervingsactiviteiten. Het betreft een functie van ongeveer 2 uur per week, maar je mag er uiteraard altijd meer tijd aan besteden!

Dus, ben jij die Frans sprekende fundraiser die ons team komt versterken? Reageer dan snel door te mailen naar onderstaand e-mailadres.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Afrikaanse Albino's
De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon in Afrika met soms tweede graads brandwonden en huidkanker tot gevolg. Het doel wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor naar contactpersonen in Afrika te sturen. Samen met goede voorlichting maakt dit een enorm verschil!
Deze vacature is verlopen
#23795
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Landencoordinator-Mali/23795 om je aan te melden