Skip Navigation
Over ons

De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Landencoördinator Burkina Faso

Vacature · 1–3 uur/week
Ajilon Young Professionals, Philipsstraat 1A, Leusden, Utrecht 3833 LC, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23481
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Landencoordinator-Burkina-Faso/23481 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Ben jij een organisatietalent met overtuigingskracht, een netwerker met sterke sociale en communicatieve vaardigheden die een passie voor Afrika heeft en geen uitdaging uit de weg gaat? Wil je daarbij naast je studie/werk of andere bezigheden graag waardevol, leerzaam en interessant vrijwilligerswerk doen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Afrikaanse Albino’s is op zoek naar een Ladencoördinator voor Burkina Faso. Je zult binnen deze functie verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van contacten met de lokale contactpersonen in Burkina Faso waarbij je onder andere signaleert wanneer er een volgend transport nodig is. Ook bewaak je de voortgang van het transport van magazijn tot levering en stuur je op afstand bij wanneer je dit nodig acht. Daarnaast zorg je voor input over jouw land voor de PR afdeling en werk je nauw samen met de Coördinator Transport. Omdat je veel contact zult hebben met de contactpersonen ter plaatse, is kennis van het land en de beheersing van de Engelse en Franse taal, een must.

Wat bieden wij? De Stichting Afrikaanse Albino’s biedt je een uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke functie waarin we je ook aanmoedigen om zelf met nieuwe ideeën te komen. De enthousiaste vrijwilligers van de stichting zorgen voor een positieve en gemoedelijke sfeer. Je werkt zelfstandig vanuit huis en je kunt ideeën en ervaringen uitwisselen met je ‘landencoördinatoren-collega’s’ en uiteraard overleggen met de Coördinator Transport. Het betreft een functie van ongeveer 2 uur per week, maar je mag er uiteraard altijd meer tijd aan besteden!

Dus, ben jij dat communicatief sterke organisatietalent met een passie voor Afrika die ons team komt versterken? Reageer dan snel door te mailen naar onderstaand e-mailadres.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Afrikaanse Albino's
De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon in Afrika met soms tweede graads brandwonden en huidkanker tot gevolg. Het doel wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor naar contactpersonen in Afrika te sturen. Samen met goede voorlichting maakt dit een enorm verschil!
Deze vacature is verlopen
#23481
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Landencoordinator-Burkina-Faso/23481 om je aan te melden