Skip Navigation
Over ons

De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

HR-professional

Vacature · 2–4 uur/week
Ajilon Young Professionals, Philipsstraat 1A, Leusden, Utrecht 3833 LC, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#25810
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/HR-professional/25810 om je aan te melden
SamenvattingBen jij een nieuwsgierige, gezellige en betrokken HR-professional? Lees dan snel verder!
Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?
De afdeling HR van SAA is volop aan het professionaliseren en vernieuwen. Met jouw kennis en ervaring draag je hieraan bij. Je gaat aan de slag met operationele werkzaamheden. Denk hierbij aan werving & selectie, updaten van het vrijwilligersbestand, introductie van nieuwe vrijwilligers en schrijven van de (HR) nieuwsbrief. Daarnaast denk je mee over het professioneel vormgeven van diverse HR-processen, het schrijven van functieprofielen en gegevensbeheer (AVG). Dit alles doe je samen met de HR-coördinator en twee HR-professionals.

Uiteraard is er ruimte voor jouw eigen inbreng en zal je regelmatig deelnemen aan (externe) workshops en bijeenkomsten van SAA. Hierdoor leer je de stichting en de vrijwilligers direct goed kennen.

Wat zoeken wij?

  • Een enthousiaste vrijwilliger met passie voor het HR-vakgebied;
  • Je hebt oog voor nieuwe initiatieven en procesverbeteringen;
  • Je bent een aanpakker en vindt het inspirerend om in teamverband te werken;
  • Je bent minimaal iedere twee weken zo’n drie uur beschikbaar om voor SAA aan de slag te gaan;
  • Je bent goed bereikbaar via telefoon en/of mail.

Ga jij deze uitdaging aan?
Je komt te werken in een ambitieuze vrijwilligersorganisatie met hart voor de Afrikaanse mensen met albinisme. Onze vrijwilligers werken vanuit huis (werkplek-onafhankelijk) en komen regelmatig bij elkaar om kennis te delen en successen met elkaar te vieren. Naast deze uitdagende en leerzame functie vergroot je jouw netwerk én je zet je in voor een mooi doel.

Kan je niet wachten om onze stichting te versterken? Solliciteer direct!

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Afrikaanse Albino's
De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon in Afrika met soms tweede graads brandwonden en huidkanker tot gevolg. Het doel wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor naar contactpersonen in Afrika te sturen. Samen met goede voorlichting maakt dit een enorm verschil!
Deze vacature is verlopen
#25810
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/HR-professional/25810 om je aan te melden