Skip Navigation
Over ons

De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

HR adviseur Stichting Afrikaanse Albino's

Vacature · 2–5 uur/week
Ajilon Young Professionals, Philipsstraat 1A, Leusden, Utrecht 3833 LC, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#24980
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/HR-adviseur-Stichting-Afrikaanse-Albinos/24980 om je aan te melden
SamenvattingJe gaat aan de slag met diverse HR taken oa werving & selectie, het vrijwilligersbestand, inwerken, opleiden en contacten met de vrijwilligers.
Uitgebreide omschrijving

Vacature Hr-adviseur Stichting Afrikaanse Albino’s

Wat doet Stichting Afrikaanse Albino’s?
Stichting Afrikaanse Albino’s (SAA) is een vrijwilligersorganisatie met een duidelijk doel: het verhogen van de levensverwachting en het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met albinisme in Afrika. De dagelijkse blootstelling aan de zon zorgt bij Afrikanen met albinisme namelijk voor huidproblemen, vaak met huidkanker en sociale problemen als gevolg. Het doel van de stichting wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor en andere zonwerende producten naar onze contactpersonen in Afrika te sturen. Voor Afrikanen met albinisme zijn deze middelen namelijk niet altijd beschikbaar. Daarnaast heerst er grote onwetendheid over albinisme en de gevolgen daarvan. Stichting Afrikaanse Albino’s zet zich daarom ook in voor goede voorlichting en het onder de aandacht brengen van dit probleem; in Afrika maar ook in Nederland.

Wat ga je doen asl HR-adviseur?
De afdeling HR van SAA is volop aan het professionaliseren en vernieuwen. Met jouw kennis én ervaring draag je hieraan bij. Je gaat aan de slag met operationele werkzaamheden zoals werving & selectie en het up-to-date van het vrijwilligersbestand. Daarnaast denk je mee en adviseer je over het professioneel vormgeven van diverse HR-processen, het schrijven van functieprofielen en gegevensbeheer (AVG). Dit alles doe je samen met de HR-coördinator en twee HR-professionals.

Uiteraard is er ruimte voor jouw eigen inbreng en zal je regelmatig deelnemen aan (externe) workshops en bijeenkomsten van SAA. Hierdoor leer je de stichting en de vrijwilligers direct goed kennen.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste vrijwilliger met passie voor het HR-vakgebied;
Je hebt oog voor nieuwe initiatieven en procesverbeteringen en hierin te adviseren;
Je bent een aanpakker en vindt het inspirerend om in teamverband te werken;
Je bent minimaal iedere twee weken zo’n drie uur beschikbaar om voor SAA aan de slag te gaan;
Je bent goed bereikbaar via telefoon en/of mail.

Ga jij deze uitdaging aan?

Je komt te werken in een ambitieuze vrijwilligersorganisatie met hart voor de Afrikaanse mensen met albinisme. Onze vrijwilligers werken vanuit huis (werkplek-onafhankelijk) en komen regelmatig bij elkaar om kennis te delen en successen met elkaar te vieren. Naast deze uitdagende en leerzame functie vergroot je jouw netwerk én je zet je in voor een mooi doel.

Kan je niet wachten om de stichting te komen versterken met jouw kennis en enthousiasme? Stuur dan je CV en (korte) motivatie via onderstaande roze knop.

Heb je aanvullende vragen, stuur dan ook gerust een mailtje!

Hoe kom ik er?
Over Stichting Afrikaanse Albino's
De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon in Afrika met soms tweede graads brandwonden en huidkanker tot gevolg. Het doel wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor naar contactpersonen in Afrika te sturen. Samen met goede voorlichting maakt dit een enorm verschil!
Deze vacature is verlopen
#24980
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/HR-adviseur-Stichting-Afrikaanse-Albinos/24980 om je aan te melden