Skip Navigation
Over ons

De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

HR Medewerker

Vacature · 1–3 uur/week
Ajilon Young Professionals, Philipsstraat 1A, Leusden, Utrecht 3833 LC, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#23723
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/HR-Medewerker/23723 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Ben jij een sociaal en communicatief zeer sterk luistertalent met goede adviesvaardigheden, een passie voor HR en een hart voor Afrika? Wil je daarbij naast je studie/werk of andere bezigheden graag waardevol, leerzaam en interessant vrijwilligerswerk doen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Afrikaanse Albino’s is op zoek naar een HR medewerker. De afdeling HR is er om de ongeveer 40 vrijwilligers binnen de stichting te behouden en te begeleiden en daarnaast nieuwe enthousiaste vrijwilligers aan te trekken en te selecteren. Als HR medewerker zijn deze vraagstukken dan ook je voornaamste verantwoordelijkheid. Daarnaast kun je denken aan werkzaamheden als het opstellen van vacatureteksten, voeren van sollicitatiegesprekken, nieuwe vrijwilligers begeleiden en uiteraard de bestaande vrijwilligers coachen waar nodig. Hierbij zal je regelmatig contact en overleg hebben met het HR-team dat bestaat uit een vrijwilligerscoördinator en 2 HR medewerkers.

Wat bieden wij? De Stichting Afrikaanse Albino’s biedt je een uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke functie waarin we je ook aanmoedigen om zelf met nieuwe ideeën te komen. De enthousiaste vrijwilligers van de stichting zorgen voor een positieve en gemoedelijke sfeer. Je werkt zelfstandig vanuit huis en je kunt ideeën en ervaringen uitwisselen met je ‘HR collega’s’ en uiteraard overleggen met de HR Coördinator. Het betreft een functie van ongeveer 2 uur per week, maar je mag er uiteraard altijd meer tijd aan besteden!

Dus, ben jij die communicatief sterke enthousiasteling met passie en enige kennis van het HR-vak? Reageer dan snel door te mailen naar onderstaand e-mailadres.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Afrikaanse Albino's
De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon in Afrika met soms tweede graads brandwonden en huidkanker tot gevolg. Het doel wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor naar contactpersonen in Afrika te sturen. Samen met goede voorlichting maakt dit een enorm verschil!
Deze vacature is verlopen
#23723
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/HR-Medewerker/23723 om je aan te melden