Skip Navigation
Over ons

De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Coördinator Transport

Vacature · 1–3 uur/week
Ajilon Young Professionals, Philipsstraat 1A, Leusden, Utrecht 3833 LC, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23716
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Coordinator-Transport/23716 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Ben jij een organisatietalent met helikopterview en leidinggevende capaciteiten (of ambities), sociaal en communicatief zeer sterk en ga je geen uitdaging uit de weg? Wil je daarbij naast je studie/werk of andere bezigheden graag waardevol, leerzaam, interessant en leidinggevend vrijwilligerswerk doen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Afrikaanse Albino’s is binnen haar afdeling Transport en Logistiek op zoek naar een Coördinator Transport. Je zult binnen deze functie verantwoordelijk zijn voor het coördineren en plannen van alle transporten, zowel zeevracht als air cargo, van zonnebrandcrème naar 10 Afrikaanse landen. Hierbij kun je denken aan taken als het overzicht houden over alle lopende transporten, het coachen en geven van sturing en ondersteuning aan de landencoördinatoren en het standaardiseren van transporten. Uiteraard is het communiceren met de contactpersonen in Afrika ook een onderdeel van je takenpakket en hierbij is kennis van Afrika en de beheersing van de Engelse en bij voorkeur ook de Franse taal, een must. Ook geef je vier keer per jaar tijdens de bestuursvergadering verslag over het proces en de daarbij lopende zaken, problemen en natuurlijk de behaalde successen.

Wat bieden wij? De Stichting Afrikaanse Albino’s biedt je een uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke functie waarin we je ook aanmoedigen om zelf met nieuwe ideeën te komen. De enthousiaste vrijwilligers van de stichting zorgen voor een positieve en gemoedelijke sfeer. Je zult in deze functie regelmatig contact hebben met de vrijwilligers van jouw afdeling over bijvoorbeeld het beheer van het magazijn, maar zeker ook met de verschillende landencoördinatoren over transporten naar Afrika. Daarnaast kun je ideeën en ervaringen uitwisselen met je ‘proceseigenaar-collega’s’.

Het betreft een functie van ongeveer 2 uur per week, maar je mag er uiteraard altijd meer tijd aan besteden! Je werkt veel zelfstandig vanuit huis en er is altijd ruimte voor ondersteuning en overleg met collega’s.

Dus, ben jij dat sociaal en communicatief sterke organisatietalent met leidinggevende capaciteiten die ons team komt versterken? Reageer dan snel door te mailen naar onderstaand e-mailadres.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Afrikaanse Albino's
De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon in Afrika met soms tweede graads brandwonden en huidkanker tot gevolg. Het doel wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor naar contactpersonen in Afrika te sturen. Samen met goede voorlichting maakt dit een enorm verschil!
Deze vacature is verlopen
#23716
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Coordinator-Transport/23716 om je aan te melden