Skip Navigation
Over ons

De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Coördinator PR & Communicatie

Vacature · 1–3 uur/week
Ajilon Young Professionals, Philipsstraat 1A, Leusden, Utrecht 3833 LC, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#23183
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Coordinator-PR--Communicatie/23183 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Ben jij een communicatietalent met een hart voor Afrika, ben je creatief en ga je geen uitdaging uit de weg? Wil je daarbij naast je studie/werk of andere bezigheden graag waardevol, leerzaam, interessant en leidinggevend vrijwilligerswerk doen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Afrikaanse Albino’s is binnen haar afdeling PR & Communicatie op zoek naar een Coördinator PR & Communicatie. Je zult binnen deze functie verantwoordelijk zijn voor het bedenken, plannen, uitvoeren en coördineren van alle activiteiten op het gebied van communicatie binnen de stichting. Hierbij kun je denken aan taken als het schrijven van een communicatieplan en het fungeren als aanspreekpunt voor PR zaken. Uiteraard voer je zelf ook actief de communicatieactiviteiten uit zoals het schrijven van een nieuwsbrief, berichten plaatsen op de website en Facebook en het maken van posters en flyers. Ook ben je het aanspreekpunt voor het bestuur en andere vrijwilligers op het gebied van externe communicatie en geef je vier keer per jaar tijdens de bestuursvergadering verslag over het proces en de daarbij lopende zaken, problemen en natuurlijk de behaalde successen.

Wat bieden wij? De Stichting Afrikaanse Albino’s biedt je een uitdagende, veelzijdige en afwisselende functie waarin we je ook aanmoedigen om zelf met nieuwe ideeën te komen. De enthousiaste vrijwilligers van de stichting zorgen voor een positieve en gemoedelijke sfeer. Je zult in deze functie regelmatig contact hebben met de vrijwilligers van jouw afdeling en daarnaast kun je ideeën en ervaringen uitwisselen met je ‘coördinator-collega’s’.

Het betreft een functie van ongeveer 2 uur per week, maar je mag er uiteraard altijd meer tijd aan besteden! Je werkt veel zelfstandig vanuit huis en er is altijd ruimte voor ondersteuning en overleg met collega’s.

Dus, ben jij dat creatieve communicatietalent met hart voor Afrika die ons team komt versterken? Reageer dan snel door te mailen naar onderstaand e-mailadres.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Afrikaanse Albino's
De Stichting Afrikaanse Albino's is een jonge enthousiaste organisatie die de kwaliteit van leven van Afrikaanse albino's wil verbeteren.
Deze mensen verbranden dagelijks onder de felle tropische zon in Afrika met soms tweede graads brandwonden en huidkanker tot gevolg. Het doel wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor naar contactpersonen in Afrika te sturen. Samen met goede voorlichting maakt dit een enorm verschil!
Deze vacature is verlopen
#23183
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Afrikaanse-Albinos/activiteiten/Coordinator-PR--Communicatie/23183 om je aan te melden