Skip Navigation
Over ons

Stadsboerderij Gagelsteede: een groene ontmoetingsplek in Overvecht-Noord! Deze steede van Stichting Utrecht Natuurlijk is de plek om te ontspannen en kennis te maken met de belangrijkste...

Milieu & DuurzaamheidDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Vrijwilliger Dierverzorging

Vacature · 4–16 uur/week
Gangesdreef 7a, 3564 SN Utrecht, Netherlands
Buiten
Deze vacature is verlopen
#24813
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stadsboerderij-Gagelsteede---Utrecht-Natuurlijk/activiteiten/Vrijwilliger-Dierverzorging/24813 om je aan te melden
SamenvattingSamen met het team van Utrecht Natuurlijk breng je de natuur dichterbij de Utrechter. Lekker buiten aan het werk zijn en zorgen voor de dieren.
Uitgebreide omschrijving

Hou je van lekker buiten aan het werk zijn, ben je niet vies van je handen uit je mouwen steken en hou je van dieren? Kom dan bij ons lekker werken.

Er zijn verschillende klussen te doen, van grote, aanpak klussen en kleinere, lichte klusjes. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, maar het moet wel binnen de kaders van Utrecht Natuurlijk passen.

Heb je interesse en wil je eens komen ervaren wat er zo al te doen is. Kom langs of maak een afspraak voor een orienterend gesprek.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stadsboerderij Gagelsteede - Utrecht Natuurlijk
Stadsboerderij Gagelsteede: een groene ontmoetingsplek in Overvecht-Noord! Deze steede van Stichting Utrecht Natuurlijk is de plek om te ontspannen en kennis te maken met de belangrijkste (landbouw-)huisdieren. Daarnaast kun je hier informatie vinden over duurzaamheid, gezonde levensstijl en vragen stellen over de natuur.
Daarnaast zijn er op Gagelsteede veel verschillende organisaties te vinden. Zoals DOCK met begeleid spelen en De Kidsclub met ouder-kind activiteiten, maar ook de BuurtMobiel waar je passend vervoer kunt regelen en de Voedseltuin Overvecht die samen met de buurt een stuk grond bewerken en de meest locale groentes verbouwen.
Deze vacature is verlopen
#24813
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stadsboerderij-Gagelsteede---Utrecht-Natuurlijk/activiteiten/Vrijwilliger-Dierverzorging/24813 om je aan te melden