Skip Navigation
Over ons

Stadsboerderij Gagelsteede: een groene ontmoetingsplek in Overvecht-Noord! Deze steede van Stichting Utrecht Natuurlijk is de plek om te ontspannen en kennis te maken met de belangrijkste...

Milieu & DuurzaamheidDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Tuinvrijwilliger op Stadstuin Klopvaart

Vacature · 2–16 uur/week
Vancouverdreef 70, 3564 KX Utrecht, Netherlands
Buiten
Deze vacature is verlopen
#24452
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stadsboerderij-Gagelsteede---Utrecht-Natuurlijk/activiteiten/Tuinvrijwilliger-op-Stadstuin-Klopvaart/24452 om je aan te melden
SamenvattingSamen met het team van Utrecht Natuurlijk breng je de natuur dichterbij de Utrechter. Genieten van het groen en zorgen dat de tuin er mooi bijstaat.
Uitgebreide omschrijving

Heb je groene vingers en hou je van tuinieren? Kom dan helpen op de Stadstuin Klopvaart. Er zijn verschillende klussen te doen, van grote, aanpak klussen en kleinere, lichte klusjes. We werken met een wisselende groep op woendag ochtend van half 10 tot half 1. Daar kun je bij aanhaken of je kunt op eigen momenten je eigen klussen oppakken.

Heb je interesse en wil je eens komen ervaren wat er zo al te doen is. Kom langs op woensdag ochtend of maak een afspraak voor een orienterend gesprek.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stadsboerderij Gagelsteede - Utrecht Natuurlijk
Stadsboerderij Gagelsteede: een groene ontmoetingsplek in Overvecht-Noord! Deze steede van Stichting Utrecht Natuurlijk is de plek om te ontspannen en kennis te maken met de belangrijkste (landbouw-)huisdieren. Daarnaast kun je hier informatie vinden over duurzaamheid, gezonde levensstijl en vragen stellen over de natuur.
Daarnaast zijn er op Gagelsteede veel verschillende organisaties te vinden. Zoals DOCK met begeleid spelen en De Kidsclub met ouder-kind activiteiten, maar ook de BuurtMobiel waar je passend vervoer kunt regelen en de Voedseltuin Overvecht die samen met de buurt een stuk grond bewerken en de meest locale groentes verbouwen.
Deze vacature is verlopen
#24452
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stadsboerderij-Gagelsteede---Utrecht-Natuurlijk/activiteiten/Tuinvrijwilliger-op-Stadstuin-Klopvaart/24452 om je aan te melden