Skip Navigation
Over ons

De katholieke parochies in Utrecht zijn in de stad Utrecht samengevoegd tot drieparochies. Uiteindelijk zal dit leiden tot een stadsparochie. Momenteel is het bestuur van de drie parochies al...

Religieus
Deel

financieel medewerker

Vacature · 1–6 uur/week
Adriaen Van Ostadelaan 4, 3583 AJ Utrecht, Netherlands
Administratie
Deze vacature is verlopen
#24206
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/StMartinusparochie/activiteiten/financieel-medewerker/24206 om je aan te melden
SamenvattingHet op vrijwillige basis begeleiden van en het adviseren in de financiële processen binnen de katholieke stadsparochie St Martinus te Utrecht.
Uitgebreide omschrijving

De katholieke parochies binnen de stad Utrecht zijn samengevoegd tot drie parochies. Deze drie parochies bestaan uit diverse gemeenschappen (de voormalige zelfstandige parochies). Het stadsbestuur vormt het bestuur van deze drie parochies. Het uiteindelijk doel is om te komen tot een stadparochie. Binnen het bestuur is behoefte aan een financieel bestuurslid, die de financiele processen in het stadbestuur en tussen de gemeenschappen en het stadsbestuur vorm geeft en begeleid.

De uitvoering geschiedt door een financiele medewerker.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over St.Martinusparochie
De katholieke parochies in Utrecht zijn in de stad Utrecht samengevoegd tot drieparochies. Uiteindelijk zal dit leiden tot een stadsparochie. Momenteel is het bestuur van de drie parochies al samengevoegd tot een stadsbestuur.
Deze vacature is verlopen
#24206
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/StMartinusparochie/activiteiten/financieel-medewerker/24206 om je aan te melden