Skip Navigation
Over ons

Speeltuin Noordsepark is een mooie groene speeltuin in het hart van Pijlsweerd en Ondiep.

Er zijn veel faciliteiten zoals een zwembad, klimtoestellen, fietsjes en skelters, een kabelbaan, dieren,...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Keuken - aansturing en hulp

Vacature · 4–8 uur/week
Lagenoord 28a, 3513 GW Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#23089
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speeltuin-Noordse-Park/activiteiten/Keuken---aansturing-en-hulp/23089 om je aan te melden
SamenvattingZet jij de keuken van speeltuin Noordse Park weer op de kaart?
Uitgebreide omschrijving

Bij gezelligheid horen lekker eten en drinken. In speeltuin Noordse Park hebben wij een kleine speeltuinkeuken met koffie, thee, fris, ijs en de gebruikelijke snackjes. In het zomerseizoen is de keuken door de week elke middag open. In het winterseizoen is dit op woensdag- en vrijdagmiddag. Bij speciale activiteiten en in vakanties zijn er ook leuke hapjes en drankjes.

Wij zijn per direct op zoek naar iemand die onze keuken weer op de kaart zet. Letterlijk met een nieuwe menukaart die ook verleidt tot de gezonde keuze. En door je gezelligheid, je gevoel voor sfeer. Je verzorgt inkoop en verkoop en houdt de keuken netjes. Daarnaast zoeken wij liefhebbers die graag meehelpen in de keuken. Als we een pool hebben, kunnen we makkelijker het rooster indelen.

Op de langere termijn willen wij de horecafunctie mogelijk uitbreiden. Wij kunnen een vergunning voor additionele horeca krijgen. Dit is horeca die de hoofdfunctie van speeltuin ondersteunt. Mocht je interesse hebben, dan gaan wij graag hierover met je in gesprek.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Speeltuin Noordse Park
Speeltuin Noordsepark is een mooie groene speeltuin in het hart van Pijlsweerd en Ondiep.

Er zijn veel faciliteiten zoals een zwembad, klimtoestellen, fietsjes en skelters, een kabelbaan, dieren, ouder-kindtuintjes en een binnenruimte om te spelen en te knutselen. De ruimte kun je ook gebruiken om (buurt)activiteiten te organiseren of een kinderfeestje.

De speeltuin is elke dag open en er zijn regelmatig activiteiten voor de kinderen. Ook is er een moestuin waar een groep buurtbewoners wekelijks in werkt.

In onze speeltuin is veel te doen! Zeker nu wij (sinds juli 2017) een zelfstandige organisatie hebben, zijn er heel veel mogelijkheden om leer-/werkervaring op te doen, een start te maken als sociaal ondernemer of lekker aan de slag te gaan als vrijwilliger. Want samen maken we de speeltuin!
Deze vacature is verlopen
#23089
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speeltuin-Noordse-Park/activiteiten/Keuken---aansturing-en-hulp/23089 om je aan te melden