Skip Navigation
Over ons

Speeltuin Noordsepark is een mooie groene speeltuin in het hart van Pijlsweerd en Ondiep.

Er zijn veel faciliteiten zoals een zwembad, klimtoestellen, fietsjes en skelters, een kabelbaan, dieren,...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Financieel talent gezocht! Word jij penningmeester van speeltuin Noordse park?

Vacature · 1–3 uur/week
Lagenoord 28a, 3513 GW Utrecht, Netherlands
BestuurFinanciële controleBoekhoudingFondsenAdministratie
BestuurTeamworkWiskundeRedeneringNederlandsPraten met anderen
#24801
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speeltuin-Noordse-Park/activiteiten/Financieel-talent-gezocht-Word-jij-penningmeester-van-speeltuin-Noordse-park/24801 om je aan te melden
SamenvattingIngeklemd tussen spoor, de Vecht, het Noordse Park, oud- & en nieuwbouw ligt de Speelruimte Noordse Park - en daar zoeken we een penningmeester voor!
Uitgebreide omschrijving

Ingeklemd tussen het spoor, de Vecht, het Noordse Park ligt de Speeltuin Noordse Park; al meer dan 50 jaar een groene en gevarieerde speelplek voor jong en oud. Kinderen die opgroeiden in Ondiep komen er nu met hun kinderen - nieuwe gezinnen komen er ook met opa en oma. In onze speeltuin is veel te doen!

We hebben een flink team van vrijwilligers, speeltuinmakers en meemakers die er samen een levendige, verzorgde en welkome speelplek van maken.

De speeltuin is eind 2016 verzelfstandigd en wordt gerund door de buurtorganisatie Stichting Speelruimte Noordse Park. We krijgen subsidie van de gemeente, en vragen bij fondsen subsidie aan voor aanvullende projecten. Voor ons bestuur (momenteel 4 leden) zoeken we een penningmeester (eventueel in duo-functie te vervullen).


Wat ga je doen?

 • Samen met de andere bestuursleden en de speeltuinmakers; opstellen van een (meerjaren-)begroting en financiële administratie van subsidies, fondsen en projectbegrotingen.
 • Afstemmen met ons boekhoudkantoor over jaarrekening, rapportages tbv de gemeente etc. en het monitoren van inkomsten en uitgaven via ons online boekhoudsysteem.
 • In overleg met speeltuinmakers doen/controleren van betalingen.
 • Goed verzekeringsbeheer


Wij bieden:

 • Een uitgebreide overdracht van de boekhouding. We werken met een online boekhoudprogramma, werken samen met een boekhoudkantoor en zijn volledig bij met alle invoer en betalingen.
 • Een functie waarin je een plezierige en leerzame vrijetijdsbesteding helpt bieden aan kinderen
 • Samenwerking met andere betrokken en enthousiaste vrijwilligers en de speeltuinmakers.


Praktische informatie:

 • Je bent minimaal 18 jaar. 
 • Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen of kunt deze overleggen (vragen we gratis voor je aan).  
 • Deze bestuursfunctie kost ongeveer 10 uur per maand. Ons bestuur vergadert 10-12 keer per jaar (eerste maandag van de maand) in het gebouw van de speeltuin. Daar is genoeg ruimte om coronaproof op 1,5 meter afstand te vergaderen.  
 • Het is geen vereiste om in de buurt van de speeltuin te wonen om in het bestuur te komen.
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Speeltuin Noordse Park > Financieel talent gezocht! Word jij penningmeester van speeltuin Noordse park?
Over Speeltuin Noordse Park
Speeltuin Noordsepark is een mooie groene speeltuin in het hart van Pijlsweerd en Ondiep.

Er zijn veel faciliteiten zoals een zwembad, klimtoestellen, fietsjes en skelters, een kabelbaan, dieren, ouder-kindtuintjes en een binnenruimte om te spelen en te knutselen. De ruimte kun je ook gebruiken om (buurt)activiteiten te organiseren of een kinderfeestje.

De speeltuin is elke dag open en er zijn regelmatig activiteiten voor de kinderen. Ook is er een moestuin waar een groep buurtbewoners wekelijks in werkt.

In onze speeltuin is veel te doen! Zeker nu wij (sinds juli 2017) een zelfstandige organisatie hebben, zijn er heel veel mogelijkheden om leer-/werkervaring op te doen, een start te maken als sociaal ondernemer of lekker aan de slag te gaan als vrijwilliger. Want samen maken we de speeltuin!
·
#24801
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speeltuin-Noordse-Park/activiteiten/Financieel-talent-gezocht-Word-jij-penningmeester-van-speeltuin-Noordse-park/24801 om je aan te melden