Skip Navigation
Over ons

Ieder kind heeft recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders. Steeds meer mensen moeten rondkomen van een klein budget. In Utrecht alleen al zijn er 9 uitgiftepunten van de...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Weer even kind tussen het speelgoed. Dat is leuk vrijwilligerswerk!

Vacature · 2–3 uur/week
Strijkviertel 65, 3454 PK De Meern, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#23305
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speelgoedbank-De-Meern/activiteiten/Weer-even-kind-tussen-het-speelgoed-Dat-is-leuk-vrijwilligerswerk/23305 om je aan te melden
SamenvattingWil jij 1x per 1- 2 maanden op zaterdagmiddag de kinderen helpen met uitzoeken van speelgoed?
Wees dan welkom in ons enthousiaste team!
Uitgebreide omschrijving

Bij de speelgoedbank doen wij met speelgoed, wat ze bij de voedselbank doen met eten, wij geven het speelgoed aan kinderen waarvan de ouders het zelf niet kunnen betalen.

De Speelgoedbank is gevestigd in De Meern, Leidsche Rijn. 1x maand is er op zaterdagmiddag uitgifte van speelgoed in onze winkel. Op dit moment zijn we op zoek naar versterking voor op de zaterdagen (van 12.30 - 15.30 uur) en bij diverse hand- en spandiensten. 

Lijkt het je leuk om:

  • Een in de 1 á 2 maanden een zaterdagmiddag kinderen te helpen met het uitzoeken van speelgoed? 
  • Die zaterdagmiddag achter de balie te staan of de knutselactiviteit te verzorgen?
  • Of ben je zo nu en dan een ander moment beschikbaar voor hand- en spandiensten, zoals bijvoorbeeld sorteren, inpakken van Sinterklaascadeautjes of pr-werkzaamheden?

Wil jij kinderen uit minimagezinnen helpen en zelf weer even kind zijn met al dat speelgoed om je heen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Speelgoedbank De Meern
Ieder kind heeft recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders. Steeds meer mensen moeten rondkomen van een klein budget. In Utrecht alleen al zijn er 9 uitgiftepunten van de voedselbank. Ook al is speelgoed geen eerste levensbehoefte, voor de ontwikkeling van kinderen is speelgoed belangrijk. Bij de speelgoedbank mogen kinderen 4 x keer per jaar kosteloos speelgoed uitzoeken.
Deze vacature is verlopen
#23305
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speelgoedbank-De-Meern/activiteiten/Weer-even-kind-tussen-het-speelgoed-Dat-is-leuk-vrijwilligerswerk/23305 om je aan te melden