Skip Navigation
Over ons

Slow Food Youth Network Utrecht is de lokale jongeren afdeling van Slow Food. Bij SFYN Utrecht zetten wij ons in voor good, clean and fair food. Dit jaar werken wij met het thema jaar Break the Habit!...

Milieu & DuurzaamheidDierenwelzijnKinderen & Jeugd
Deel

SFYN Utrecht is op zoek naar een nieuwe penningmeester!

Vacature · 4 uur/week
Vleutenseweg 382, 3532 HW Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23522
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Slow-Food-Youth-Network-Utrecht/activiteiten/SFYN-Utrecht-is-op-zoek-naar-een-nieuwe-penningmeester/23522 om je aan te melden
SamenvattingBen jij of ken jij iemand die verstand heeft van financiën of hier meer over wil leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Uitgebreide omschrijving

Ben jij of ken jij iemand die verstand heeft van financiën of hier meer over wil leren? Wil je je bovendien inzetten voor een good, clean en fair voedselsysteem? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving
In deze vrijwillige functie maak je deel uit van het bestuur van SFYN Utrecht. SFYN staat voor Slow Food Youth Network. Dit is een internationale beweging die zich inzet voor een good, clean en fair voedselsysteem. SFYN Utrecht bestaat uit het bestuur, het productieteam en andere vrijwilligers die zich samen inzetten om voedsel op de agenda van de Utrechters te zetten. Dit doen we onder andere door het organiseren van activiteiten, ludieke acties en het schrijven van rubrieken.. We zoeken iemand met een passie voor voedsel en duurzaamheid, die zin heeft hier zijn of haar spreekwoordelijke steentje aan bij te dragen en het ziet zitten om de financiën van SFYN Utrecht te beheren.

Wat houden je taken precies in?
Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor:
– Financiële administratie per project (begroting, factuuradministratie, nacalculatie)
– Opstellen van de jaarbegroting
– Financiële ledenadministratie
– Beheer van zakelijke rekening
– Assisteren bij subsidieaanvragen
– Verder ben je algemeen lid van het SFYN Utrecht bestuur en denk je mee over de koers en vertaal je die        met de rest van het bestuur naar concrete doelen.

We zoeken een penningmeester die:
– affiniteit met boekhouding heeft
– proactief is
– van grapjes en lekker eten houdt
– ervaring als penningmeester is geen vereiste (wel een pre;-)).

Hoeveel tijd ben je daarmee kwijt?
Als penningmeester werk je nauw samen met de voorzitter en de rest van het bestuur. We vragen ongeveer vier uur per week van je tijd.

Ben jij iemand die
… affiniteit heeft met de missie van SFYN Utrecht.
… zich graag in wilt zetten voor een good, clean en fair voedselsysteem.
… plezier heeft in financiën
… zin heeft om mee te denken over nieuwe acties en projecten die SFYN Utrecht in het komende jaar gaat        organiseren.

Wat wij bieden
Wij bieden een leuke, afwisselende vrijwilligersfunctie met veel eigen verantwoordelijkheid en inbreng. Je zal een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling en continuïteit van SFYN Utrecht. Dit is een mooie kans om bestuurservaring op te doen en je in te zetten voor een duurzamer voedselsysteem en dat samen met een hele leuke, gezellige groep mensen om je heen!

Wil jij onze nieuwe penningmeester worden? Stuur dan voor 15 Oktober je CV en motivatiebrief naar via onderstaande roze knop.
Wil je eerst wat meer informatie? Ook dan kan je altijd mailen!

Groetjes,
SFYN Utrecht

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Slow Food Youth Network Utrecht
Slow Food Youth Network Utrecht is de lokale jongeren afdeling van Slow Food. Bij SFYN Utrecht zetten wij ons in voor good, clean and fair food. Dit jaar werken wij met het thema jaar Break the Habit! Waarin wij zoveel mogelijk mensen willen stimuleren zelf aan de slag te gaan met voedselverandering. Dit doen wij door gedurende het jaar verschillende events te organiseren, het schrijven op de website, content delen (en er komt een hele vette december actie aan!). Daarnaast zijn wij een gezellige groep mensen die graag bij elkaar komt onder het genot van een wijntje / biertje en wat lekker eten.
Deze vacature is verlopen
#23522
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Slow-Food-Youth-Network-Utrecht/activiteiten/SFYN-Utrecht-is-op-zoek-naar-een-nieuwe-penningmeester/23522 om je aan te melden