Skip Navigation
Over ons

Stichting Schooling for Life is een Nederlandse organisatie die via het Skills for a Successful Future programma gemotiveerde jongeren in Sierra Leone voorziet van volledige studiebeurzen voor het...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Medewerker Communicatie & Administratie

Vacature · 6–8 uur/week
Daendelsstraat 15, 3531 GA Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#24052
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Schooling-for-Life/activiteiten/Medewerker-Communicatie--Administratie/24052 om je aan te melden
SamenvattingBen jij een regelaar, een spin in het web die alles in de gaten houdt? Een ‘Pietje Precies’ en heb je oog voor detail? Dan pas jij zeker in ons team!
Uitgebreide omschrijving

Over de functie

Als onze medewerker Communicatie en Administratie vang je de eerste communicatie van onze organisatie in Nederland op. Je coördineert de algemene mail, werving van nieuwe vrijwilligers, ondersteunt het schrijven van nieuwsbrieven, ondersteunt met je kennis en kunde de social media manager, website beheerder en onze fundraiser en natuurlijk ons team in Sierra Leone. Je weet van ons vrijwilligersteam een goed geoliede machine te maken. Als verantwoordelijke voor de communicatie draag je eveneens bij aan de bewaking van de huisstijl, van onder andere onze website, nieuwsbrieven en andere communicatieve uitingen. Een creatieve mindset is hierbij heel erg welkom!

Tegelijkertijd werk je mee aan de toekomst van Schooling for Life; waarbij jouw bijdrage in de communicatie en het beheer van de administratie van onuitwisbare waarde is. Daarom zoeken we een proactief persoon met een kritische blik.

Wij vragen

  • Een opleiding in de richting van administratie en/of communicatie. (Werkervaring is een pre)
  • Sterke schrijf- en communicatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (spreken en schrijven)
  • Beschikbaarheid van 8 uur per week
  • Intentie om minstens 1 jaar te blijven
  • Betrokkenheid bij de doelstellingen van de organisatie
  • En uiteraard…..enthousiasme en inzet!

Wij bieden

  • De ruimte om je administratieve skills verder te ontwikkelen
  • De kans om strategisch en creatief vorm te geven aan een jonge en dynamische stichting
  • Een internationaal team dat barst van enthousiasme en de wil om Schooling for Life verder uit te bouwen!

Voel je wat voor deze (vrijwillige) functie? Dan praten we graag snel met je verder!

De functie is eventueel te combineren met de andere (mits nog) openstaande vrijwilligersfunctie van Social Media Manager bij Schooling for Life.

Stuur je motivatiebrief en CV via onderstaande roze knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Deze vacature sluit wanneer we de beste match hebben gevonden voor deze positie.

 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Schooling for Life
Stichting Schooling for Life is een Nederlandse organisatie die via het Skills for a Successful Future programma gemotiveerde jongeren in Sierra Leone voorziet van volledige studiebeurzen voor het beroepsonderwijs wanneer zij niet zelf in staat zijn voor hun onderwijs te betalen. Om de jongeren in staat te stellen alle aspecten van het formele onderwijs dat ze krijgen door middel van de beurzen van het programma te gebruiken, zullen ze ook worden gecoacht en getraind in sociale en praktische vaardigheden en toekomst planning. De vaardigheidstraining en persoonlijke begeleiding zijn een essentieel onderdeel voor het succes van dit programma. De deelnemende jongeren zullen hun zelfvertrouwen verbeteren, leren assertief te zijn en leren effectief om te gaan met hun nieuwe kennis en mogelijkheden. Dit zal hun kansen in de toekomst aanzienlijk verhogen, vooral in combinatie met hun formele opleiding.

De essentie van dit programma ligt in het gecombineerde aanbod van theoretische vakkennis, opleiding in de cognitieve en praktische capaciteiten en werk ethiek, welke de studenten zullen helpen loyale, hardwerkende en geschoolde medewerkers te worden in de samenleving van Sierra Leone. Bovendien richt het programma zich op vacatures binnen de banenmarkt van Sierra Leone, die tot nu toe zeer moeilijk te vullen zijn met goed opgeleide lokale medewerkers.


Stichting Schooling for Life is een snel groeiende organisatie die op zoek is naar gemotiveerde en betrokken vrijwilligers op verschillenden terreinen. We zijn op zoek naar (pro) actieve vrijwilligers die mee willen denken en samen met ons een brede, effectieve en duurzame organisatie willen neerzetten.
Deze vacature is verlopen
#24052
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Schooling-for-Life/activiteiten/Medewerker-Communicatie--Administratie/24052 om je aan te melden