Skip Navigation

STIL

Non-profit

Over ons

STIL is een solidariteitsorganisatie voor mensen zonder verblijfsvergunning. We steunen uitgeprocedeerde vluchtelingen en andere migranten zonder verblijfsrecht in Nederland. STIL helpt mensen op...

Gezondheid & WelzijnVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Webmaster

Vacature · 1–3 uur/week
Laan Van Nieuw-Guinea 143, 3531 JH Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23734
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/STIL/activiteiten/Webmaster/23734 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Vrijwilliger website onderhoud STIL Utrecht

STIL is een solidariteitsorganisatie voor mensen die zonder verblijfspapieren leven in Utrecht. Op ons kantoor van kloppen vluchtelingen en migranten aan voor medische, juridische en humanitaire steun. Ook komen mensen langs voor een kop koffie, lunch of een praatje. Soms zijn mensen er psychisch niet best aan toe, vaak zijn ze in humanitaire nood.

Op onze site laten we zien wie wij zijn en wat wij doen. Het is belangrijk dat mensen zonder verblijfspapieren en betrokkenen ons weten te vinden.  De informatie op onze website is ook bedoeld als hulpmiddel voor mensen om zicht te krijgen waar ze verder terecht kunnen. Daarnaast hopen we via de website donateurs te werven die onze ondersteuning aan mensen zonder papieren financieel mogelijk maken. Voor het laatste nieuws maken we gebruik van een aparte weblog.

De website is gebouwd en wordt onderhouden met een HTML-editor.

Functieomschrijving:

 • website updaten op verzoek en input van communicatiemedewerker
 • meedenken over hoe de doelgroep te bereiken
 • domein beheren
 • indien nodig contact onderhouden met hostingbedrijf voor technische zaken
 • indien mogelijk website omzetten naar een gebruiksvriendelijk CMS zoals Wordpress of Drupal (we kunnen ook iemand anders zoeken om dit voor ons te doen)

Je kunt zelfstandig werken en hoeft niet aanwezig te zijn op kantoor. Hoewel je daar altijd welkom bent om eens mee te kijken en deel te zijn van ons team.

Gevraagd wordt:

 • affiniteit met de doelgroep
 • zelfstandig en integer
 • communicatief vaardig en sociaal
 • gevoel voor verantwoordelijkheid
 • ervaring met HTML/ Dreamweaver
 • ervaring met ftp-programma’s en CMS is een pré
 • een goed gevoel voor teksten

We zoeken op dit moment een vrijwilliger die dit werk op oproepbasis en in goed overleg kan doen. Als je goed overweg kunt met HTML kost het je ongeveer 4 uur per maand. Het is fijn als je in de gelegenheid bent om snel te reageren als er aanpassingen gedaan moeten worden op de website en als je mee wilt denken over het verbeteren van de website en die kar kan trekken. Een wens is om de website op korte termijn om te zetten naar een CMS zodat andere medewerkers van de organisatie zelf aanpassingen kunnen maken.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over STIL
STIL is een solidariteitsorganisatie voor mensen zonder verblijfsvergunning. We steunen uitgeprocedeerde vluchtelingen en andere migranten zonder verblijfsrecht in Nederland. STIL helpt mensen op juridisch, medisch en maatschappelijk vlak. Meer informatie vind je op onze website.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23734
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/STIL/activiteiten/Webmaster/23734 om je aan te melden