Skip Navigation
Over ons

SIW Internationale Vrijwilligersprojecten is al ruim 60 jaar de leukste vrijwilligersorganisatie in Nederland en omstreken. SIW zendt vrijwilligers uit naar partnerorganisaties in ongeveer 70 landen...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Stagiair marktonderzoek

Vacature · 6–10 uur/week
Willemstraat 7, 3511 RJ Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25522
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SIW-Internationale-Vrijwilligersprojecten/activiteiten/Stagiair-marktonderzoek/25522 om je aan te melden
SamenvattingAls stagiair marktonderzoek breng je de verschillende organisaties in beeld met hun specifieke proposities. Daaruit doe je aanbevelingen voor SIW!
Uitgebreide omschrijving

Heb jij een fascinatie voor culturen en wil je je graag inzetten voor een betere samenleving? En ben je benieuwd welke organisaties in Nederland dat doen? Wil jij daarmee zorgen dat SIW Internationale Vrijwilligersprojecten een onderscheidend aanbod blijft leveren?

SIW Internationale Vrijwilligersprojecten is op zoek naar een enthousiaste:
Stagiair marktonderzoek

Wie zijn wij? 
SIW is een veelzijdige Nederlandse uitwisselingsorganisatie zonder winstoogmerk (NGO). Al 65 jaar ontvangt SIW buitenlandse vrijwilligers op diverse projecten in Nederland en worden Nederlandse vrijwilligers uitgezonden naar projecten over de gehele wereld. In het totaal gaat het om circa 250 uitzendingen en ontvangsten per jaar. SIW valt onder een drietal Internationale netwerken (Alliance, CCIVS en SCI).

De missie van SIW is om mensen te stimuleren hun horizon te verbreden. Dit doet SIW door vrijwilligers in contact te brengen met andere culturen. Op deze manier wil SIW intercultureel begrip vergroten, bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling van vrijwilligers en hen aanmoedigen zich belangeloos in te zetten voor een betere samenleving “Voor en door vrijwilligers”.

De activiteiten van SIW worden georganiseerd door circa 70 enthousiaste vrijwillige medewerkers, ondersteund door een kantoor in het hart van Utrecht.

Wat ga je doen? 

Er zijn in Nederland diverse organisaties die internationale vrijwilligersprojecten aanbieden. Het landschap van organisaties is de afgelopen jaren erg veranderd. Als SIW willen we hier graag zicht op houden. Als stagiair marktonderzoek breng je de verschillende organisaties in beeld met hun specifieke proposities. Daaruit doe je aanbevelingen hoe SIW haar aanbod competitief en onderscheidend kan houden. Je hebt regelmatig contact met de voorzitter, secretaris, het bestuurslid PR & communicatie en de kantoormedewerkers.

Wie ben jij?

 • Je bent enthousiast over de projecten, doelstellingen en missie van SIW;
 • Je doet een opleiding voor vrije tijds management, toerisme en/of marketing;
 • Je bent nieuwsgierig naar het aanbod van internationale vrijwilligersprojecten;
 • Eigen ervaring met een internationaal vrijwilligersproject is een pré;
 • Je bent communicatief vaardig en ziet het als een uitdaging om met verschillende mensen te werken;
 • Ook help je SIW te promoten bij potentiële deelnemers, bijvoorbeeld op de voorlichtingsdagen/avonden, op beurzen, schoolbijeenkomsten en/of op social media;
 • Je bent bereid om tenminste 1 dag per week voor SIW vrij te maken;
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Utrecht;
 • Mensen met een multiculturele achtergrond worden uitdrukkelijk uitgenodigd te solliciteren om een zo divers mogelijk team te vormen.

Wat bieden wij jou?

 • Een leuke organisatie met veel enthousiaste mensen met passie voor vrijwilligerswerk en reizen;
 • De unieke ervaring om bij te dragen om het aanbod van SIW te actualiseren;
 • De kans om relevante ervaring op te doen, vaardigheden en competenties verder te ontwikkelen;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en volop mogelijkheden om jouw ideeën vorm te geven;
 • Gemaakte (reis)kosten worden vergoed, alsmede korting op een internationaal vrijwilligersproject via SIW.

Interesse? 

Voor meer informatie over SIW en de functie kun je kijken op onze website www.siw.nl en/of contact opnemen met afdeling P&O. Je motivatie met CV kun je tot eind augustus sturen naar [email protected] t.a.v. Lisette Mandemaker, onder vermelding van “stagiair marktonderzoek”.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over SIW Internationale Vrijwilligersprojecten
SIW Internationale Vrijwilligersprojecten is al ruim 60 jaar de leukste vrijwilligersorganisatie in Nederland en omstreken. SIW zendt vrijwilligers uit naar partnerorganisaties in ongeveer 70 landen wereldwijd en organiseert ook in Nederland elk jaar verschillende internationale vrijwilligersprojecten.
Deze vacature is verlopen
#25522
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SIW-Internationale-Vrijwilligersprojecten/activiteiten/Stagiair-marktonderzoek/25522 om je aan te melden