Skip Navigation
Over ons

SIW Internationale Vrijwilligersprojecten is al ruim 60 jaar de leukste vrijwilligersorganisatie in Nederland en omstreken. SIW zendt vrijwilligers uit naar partnerorganisaties in ongeveer 70 landen...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Groepsbegeleider NL projecten 2020

Vacature · 8–20 uur/week
Willemstraat 7, 3511 RJ Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25820
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SIW-Internationale-Vrijwilligersprojecten/activiteiten/Groepsbegeleider-NL-projecten-2020/25820 om je aan te melden
SamenvattingGroepsbegeleiders voor internationale vrijwilligersprojecten in Nederland voor 2 weken in de zomer van 2020.
Uitgebreide omschrijving

De SIW organiseert in 2020 6 projecten in Nederland, op het gebied van natuurbeheer, onderhoud van een houten schip, biologische landbouw en sociale zorg.

Aan deze projecten wordt gedurende twee weken in de zomer gewerkt door een groep vrijwilligers van verschillende nationaliteiten. De van de vrijwilligers gevraagde tijdsinvestering is 6 uur per dag gedurende 5 dagen per week. Per project bestaat een groep uit ca 10 tot 20 deelnemers.

Tijdens elk project wordt de groep ondersteund door twee begeleiders van SIW.

De begeleiders sturen een internationale groep vrijwilligers aan, beheren de financiën gedurende het project, fungeren als eerste aanspreekpunt bij vragen en/ of problemen, zorgen samen met de vrijwilligers voor een recreatief programma en bevorderen de sfeer en samenhang.

  • Ben jij een stevige persoonlijkheid met leidinggevende kwaliteiten en ben je 18 jaar of ouder?
  • Steek je graag de handen uit de mouwen?
  • Spreek je goed Nederlands en Engels?
  • Ben je 2 weken beschikbaar in de periode van half Juli tot begin September?
  • Kan je deelnemen aan het voorbereidingsweekend op 22/23 Juni te Utrecht?

Wij bieden jou de kans om je organisatorische en leidinggevende kwaliteiten verder te ontwikkelen. Deze ervaring vormt een sterke aanvulling op je cv!

Interesse?
Algemene informatie over SIW vind je op onze website. Voor meer informatie over de functie van Begeleider Nederlandse projecten kun je contact opnemen met Hans van Dommele. Direct reageren kan via onderstaande roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over SIW Internationale Vrijwilligersprojecten
SIW Internationale Vrijwilligersprojecten is al ruim 60 jaar de leukste vrijwilligersorganisatie in Nederland en omstreken. SIW zendt vrijwilligers uit naar partnerorganisaties in ongeveer 70 landen wereldwijd en organiseert ook in Nederland elk jaar verschillende internationale vrijwilligersprojecten.
Deze vacature is verlopen
#25820
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SIW-Internationale-Vrijwilligersprojecten/activiteiten/Groepsbegeleider-NL-projecten-2020/25820 om je aan te melden