Skip Navigation

SESAM Academie

Non-profit

Over ons

Werkt uw organisatie met vrijwilligers, en heeft u behoefte aan organisatieadvies? Dan bent u bij de SESAM academie, zelf ook een vrijwilligersorganisatie, aan het juiste adres. De SESAM Academie...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

SESAM adviseur

Vacature · 8–16 uur/week
Deventerstraat 130c, 7321 CD Apeldoorn, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#24626
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SESAM-Academie/activiteiten/SESAM-adviseur/24626 om je aan te melden
SamenvattingAdviseren van verenigingen, stichtingen of burgerinitiatieven, met actieve vrijwilligers, over beleid, organisatie, PR, financiën, fondsenwerving
Uitgebreide omschrijving

Wat doet een SESAM adviseur?
Een SESAM adviseur is actief op een breed terrein: organisatorische en bestuurlijke vraagstukken, vragen rond financiën en fondsenwerving, het begeleiden en coachen van besturen, teams of personen.  

Waar is een SESAM adviseur actief?
De vragen komen van maatschappelijke organisaties, erkende verenigingen of stichtingen zonder winstoogmerk, of burgerinitiatieven, waar vrijwilligers actief zijn. 

Adviseur worden
De SESAM academie is altijd op zoek naar vrijwilligers om het team van SESAM adviseurs te versterken. Ook in de stad en provincie Utrecht!  Zij heeft u ook iets te bieden: een inspirerende introductie in de wereld van vrijwilligerswerk en samenwerking met gelijkgestemde collega's. 

Bent u: een 55-plusser met leidinggevende ervaring en een academisch werk- en denkniveau (HBO/WO) die zijn/haar loopbaan heeft beëindigd? Wij zijn met name op zoek naar adviseurs met juridische- of financieel-administratieve kennis en ervaring!

Wilt u: uw ervaring inzetten ten behoeve van kleine en grote vrijwilligersorganisaties die hun problemen willen oplossen en zich willen voorbereiden op de toekomst?

En: u wilt ter voorbereiding op de rol van SESAM adviseur uw kennis vergroten en een opleiding volgen?

Dan komen wij graag met u in contact.

Wat kunt u van de SESAM academie verwachten?
De SESAM academie biedt een praktijkgerichte opleiding, die elk najaar wordt georganiseerd: gedurende drie maanden, een dag in de week. Daarna werkt u in uw eigen regio samen met collega SESAM adviseurs. 
Het adviseurschap biedt, in een sfeer van collegialiteit, zinvol werk voor vrijwilligersorganisaties in alle hoeken van de samenleving.

Waar kunt zich aanmelden? Reageer dan op deze vacature.
Op onze website vindt U nadere informatie over de functie van adviseur, de selectieprocedure en de interne opleiding. Na aanmelding nodigen wij u uit voor het bijwonen van een informatiebijeenkomst waar we u nader inlichten over de SESAM academie en het ‘adviseurschap’.

 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over SESAM Academie
Werkt uw organisatie met vrijwilligers, en heeft u behoefte aan organisatieadvies? Dan bent u bij de SESAM academie, zelf ook een vrijwilligersorganisatie, aan het juiste adres. De SESAM Academie adviseert en ondersteunt besturen van vrijwilligersorganisaties.
De inzet van SESAM adviseurs maakt kennis, deskundigheid en ervaring bereikbaar en betaalbaar voor elke vrijwilligersorganisatie in Nederland. Ook in Utrecht!
Deze vacature is verlopen
#24626
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SESAM-Academie/activiteiten/SESAM-adviseur/24626 om je aan te melden