Skip Navigation

SBH Nederland

Club, vereniging of andere

Over ons

Leven met spina bifida en hydrocephalus doe je niet alleen. Jij leeft met anderen, en anderen zijn belangrijk voor jouw kracht, levensvreugde en mogelijkheden. Spina Bifida en Hydrocephalus (SBH)...

Deel

Webredacteur

Vacature · 4–8 uur/week
Online
#26980
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SBH-Nederland/activiteiten/Webredacteur/26980 om je aan te melden
SamenvattingBen je handig met Wordpress en kun je goed schrijven? Wil je iets betekenen voor mensen met een handicap? Dan zoeken we JOU!
Uitgebreide omschrijving

De vier verenigingen Spina Bifida en Hydrocephalus Nederland, Schisis Nederland, Cerebrale Parese Nederland en EMB Nederland zetten zich in voor mensen met aangeboren beperkingen en hun ouders en naasten. Via de websites verstrekken we informatie over de aandoeningen en brengen we lotgenoten met elkaar en contact.


Dit zijn je taken:

  • Je houdt de sites veilig, mooi en overzichtelijk.
  • Je plaatst aangeleverde berichten en foto’s en schrijft of redigeert teksten.
  • Je helpt de sites zo gebruikersvriendelijk en laagdrempelig mogelijk maken.

Kom je ons versterken?

Over SBH Nederland
Leven met spina bifida en hydrocephalus doe je niet alleen. Jij leeft met anderen, en anderen zijn belangrijk voor jouw kracht, levensvreugde en mogelijkheden. Spina Bifida en Hydrocephalus (SBH) Nederland is daarom ook van en voor ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s, vrienden en partners.

‘Ervaringskennis’ is onze basis. Wie weet nu beter hoe het is om te leven met spina bifida en hydrocephalus dan jij? Deze vereniging is dé plek waar mensen met SBH en ouders van een kind met SBH die ervaringskennis kunnen vinden en delen. SBH Nederland gebruikt de ervaringskennis om mensen met spina bifida en hydrocephalus te ondersteunen. En om op te komen voor de belangen van mensen met SBH in de politiek, bij zorgverleners en verzekeraars.

Door het delen van kennis en ervaring over leven met spina bifida en hydrocephalus vergroten we samen onze kracht en onze mogelijkheden.
·
#26980
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SBH-Nederland/activiteiten/Webredacteur/26980 om je aan te melden