Skip Navigation

Run for KiKa

Non-profit

Over ons

Run for KiKa is een fondsenwervend sportevenement en bestaat uit een reeks hardloopevenementen die één ding gemeen hebben: het ondersteunen van het doel van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa): de...

Sport & RecreatieCommunity & familie
Deel

Vrijwilligers gezocht voor Run for KiKa Winterrun in Utrecht!

Vacature · 6–8 uur/week
Europaweg, 3451 HG Vleuten, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#24545
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Run-for-KiKa1/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-Run-for-KiKa-Winterrun-in-Utrecht/24545 om je aan te melden
SamenvattingRun for KiKa is een hardloopevenement voor KiKa, waarvoor wij op zoek zijn naar vele vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat het evenement er kan zijn!
Uitgebreide omschrijving

Functieomschrijving
Run for KiKa is hét hardloopevenement waarbij deelnemers zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). KiKa zet zich in om geld in te zamelen voor meer onderzoek en betere behandelmethoden, met als doel 95% genezingskans. Voor een fantastisch Run for KiKa zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de locatie Utrecht dat plaatsvindt in sportcentrum Oudenrijn.

Zonder vrijwilligers geen Run for KiKa!
Meehelpen als vrijwilliger is heel leuk én belangrijk! Dankzij jou kunnen de runners hun prestatie leveren, hebben alle bezoekers een geweldige dag en kunnen we bovenal heel veel geld ophalen voor KiKa. Help jij ons mee op zondag 26 januari 2020 zodat Run for KiKa Winterrun in Utrecht een enorm succes wordt?

Vrijwilliger bij Run for KiKa, waar moet je aan denken?

Tijdens het evenement op zondag 26 januari:
- Verzorgingspost: Op de route water uitdelen en ondertussen de runners aanmoedigen.
- KiKaFun: Het begeleiden van kinderactiviteiten zoals schminken, knutselen, etc.
- Uitgifte shirts: KiKa Runnershirt uitdelen aan runners die online een shirt hebben besteld.
- Start-finish: Bij de start de runners enthousiast aanmoedigen en bij de finish zorg je voor een verfrissend drankje en deel je de welverdiende medailles uit.
- Parkeren begeleiden: Zorgen dat het parkeren op een veilige en gestructureerde manier verloopt.
- Registratie: Het registratieteam bestaat uit vrijwilligers die nieuwe deelnemers registreren.
- Garderobe: De runners welkom heten en ervoor zorgen dat hun bagage veilig bewaard wordt.
- Afbouwen van de evenementenlocatie op zondag 26 januari.

Wat krijg je er voor terug?
Eén onvergetelijke dag waarin je samen met een enthousiast team zorgt voor een fantastisch Run for KiKa. Vrijwilligers komen vaak jaar na jaar terug. Door het saamhorige karakter van de Run for KiKa bouwen veel vrijwilligers onderling goede contacten op. En natuurlijk ontvang je een uniek Run for KiKa Crew Shirt en ontvang je een mooie goodiebag samengesteld met producten van onze sponsoren.

Help jij mee Run for KiKa een groot succes te maken?
Inschrijven kan via onderstaande roze knop.

Bekijk voor een sfeerimpressie onze promovideo: https://vimeo.com/273490839

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Vleuten > Vleuten Activiteiten > Run for KiKa > Vrijwilligers gezocht voor Run for KiKa Winterrun in Utrecht!
Over Run for KiKa
Run for KiKa is een fondsenwervend sportevenement en bestaat uit een reeks hardloopevenementen die één ding gemeen hebben: het ondersteunen van het doel van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa): de genezingskans van kinderkanker verhogen van 75% naar 95%. Elke deelnemer probeert zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. Ook vrijwilligers kunnen hieraan bijdragen door te komen helpen bij Run for KiKa.
Deze vacature is verlopen
#24545
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Run-for-KiKa1/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-Run-for-KiKa-Winterrun-in-Utrecht/24545 om je aan te melden