Skip Navigation

Run for KiKa

Non-profit

Over ons

Run for KiKa is een fondsenwervend sportevenement en bestaat uit een reeks hardloopevenementen die één ding gemeen hebben: het ondersteunen van het doel van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa): de...

Sport & RecreatieCommunity & familie
Deel

Vrijwilliger Run for KiKa Utrecht datum nader te bepalen i.v.m Corona virus

Vacature · 8–10 uur/week
Alendorperweg 10a, 3451 GM Vleuten, Netherlands
Festival
#23173
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Run-for-KiKa1/activiteiten/Vrijwilliger-Run-for-KiKa-Utrecht-datum-nader-te-bepalen-ivm-Corona-virus/23173 om je aan te melden
SamenvattingOm Run for KiKa tot een succes te maken hebben wij hulp als vrijwilliger nodig!
Meld je nu gelijk aan.
Uitgebreide omschrijving

Run for KiKa is hét hardloopevenement waarbij deelnemers zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). KiKa zet zich in om geld in te zamelen voor meer onderzoek en betere behandelmethoden, met als doel 95% genezingskans. Voor een fantastisch Run for KiKa zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de locatie Utrecht dat plaatsvindt.

Zonder vrijwilligers geen Run for KiKa!

Meehelpen als vrijwilliger is heel leuk én belangrijk! Dankzij jou kunnen de runners hun prestatie leveren, hebben alle bezoekers een geweldige dag en kunnen we bovenal heel veel geld ophalen voor KiKa. Help jij ons mee op zaterdag en/of zondag 2020 zodat Run for KiKa in Utrecht een enorm succes wordt?

Vrijwilliger bij Run for KiKa, waar moet je aan denken?

Op zaterdag wordt het terrein opgebouwd.

Tijdens het evenement op zondag :

- Checkpoint: Op de route water uitdelen en ondertussen de runners aanmoedigen.

- KiKaFun: Het begeleiden van kinderactiviteiten zoals schminken, knutselen, etc.

- KiKaShop: Het verkopen van KiKa merchandise.

- Start-finish: Bij de start de runners enthousiast aanmoedigen en bij de finish zorg je voor een verfrissend drankje en deel je de welverdiende medailles uit.

- Parkeren begeleiden: Zorgen dat het parkeren op een veilige en gestructureerde manier verloopt.

- Verkeer begeleiden: Zorgen dat de runners op een veilige manier de route kunnen volbrengen.

- Route entertainer: Speciaal voor de grootste feestbeesten hebben we de route-entertainers. Jullie zijn de aangewezen personen om alle deelnemers dat extra zetje in de rug te geven en de juiste weg te wijzen.

- Voor- & Achterfietser: Als voorfietser zorg je dat de route vrij is, attendeer je voorbijgangers vriendelijk op de groep lopers die eraan komt, en als achterfietser zorg je dat er niemand achterblijft.

- Registratie: Het registratieteam bestaat uit vrijwilligers die nieuwe deelnemers registreren.

- Uitgifte shirts: KiKa Runnershirt uitdelen aan runners die online een shirt hebben besteld.

- Garderobe: De runners welkom heten en ervoor zorgen dat hun bagage veilig bewaard wordt.

- Host: Als host/hostess ben je het allereerste aanspreekpunt voor de bezoekers en deelnemers.

- Fotograaf: Tijdens het event zouden wij het leuk vinden als er een ervaren/professionele fotograaf mooie plaatjes kan schieten.

Wat krijg je er voor terug?

Eén onvergetelijke dag waarin je samen met een enthousiast team zorgt voor een fantastisch Run for KiKa. Vrijwilligers komen vaak jaar na jaar terug. Door het saamhorige karakter van de Run for KiKa bouwen veel vrijwilligers onderling goede contacten op. En natuurlijk ontvang je een uniek Run for KiKa Crew Shirt en ontvang je een mooie goodiebag samengesteld met producten van onze sponsoren.

Help jij mee Run for KiKa een groot succes te maken? Inschrijven kan via onderstaande roze knop.

Bekijk voor een sfeerimpressie onze promovideo:

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Vleuten > Vleuten Activiteiten > Run for KiKa > Vrijwilliger Run for KiKa Utrecht datum nader te bepalen i.v.m Corona virus
Over Run for KiKa
Run for KiKa is een fondsenwervend sportevenement en bestaat uit een reeks hardloopevenementen die één ding gemeen hebben: het ondersteunen van het doel van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa): de genezingskans van kinderkanker verhogen van 75% naar 95%. Elke deelnemer probeert zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. Ook vrijwilligers kunnen hieraan bijdragen door te komen helpen bij Run for KiKa.
·
#23173
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Run-for-KiKa1/activiteiten/Vrijwilliger-Run-for-KiKa-Utrecht-datum-nader-te-bepalen-ivm-Corona-virus/23173 om je aan te melden