Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Vrijwillig Projectleider Jubileumjaar 2018

Vacature · 4–6 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#23127
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Vrijwillig-Projectleider-Jubileumjaar-2018/23127 om je aan te melden
SamenvattingBen jij een organisatietalent?
Uitgebreide omschrijving

Het Nederlandse Rode Kruis is er voor mensen in nood. Zowel om de hoek als ver weg. We helpen vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. We zorgen er ook voor dat mensen zichzelf kunnen helpen en leren hen hoe ze anderen kunnen helpen. Zodat in tijden van nood niemand alleen staat. We werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.

De afdeling Utrecht omvat de gemeenten Utrecht, Maarssen en Bunnik en heeft 400 actieve vrijwilligers. In 2018 bestaat de afdeling Utrecht 150 jaar! Dit willen wij natuurlijk niet ongemerkt voor bij laten gaan.  Voor het organiseren van evenementen en publieksacties rondom ons Jubileum zijn wij op zoek naar een:

Vrijwillig Projectleider Jubileumjaar 2018

Wat ga je doen:

Je denkt mee over sympathieke publieksactie(s) voor ons Jubileum jaar 2018. Wij bestaan dan 150 jaar. Je genereert zo meer naamsbekendheid voor Rode Kruis Utrecht en haar lokale activiteiten en maakt het Utrechtse publiek enthousiast om deel te nemen. Samen met andere vrijwilligers zet je deze actie(s) op en voer je alle activiteiten uit om deze actie(s) tot een succes te maken. Je bedenkt ook hoe je deze actie(s) onder de aandacht brengt bij het Utrechtse publiek en je evalueert  na afloop.

Wij zoeken iemand die:

Goed kan organiseren, coördineren en overzicht kan houden;

Creatief is en enthousiast wordt van het organiseren van evenementen;

Goede sociale vaardigheden heeft;

Zelfstandig en in/met een team kan werken en kan aansturen waar nodig;

4 uur per week beschikbaar is.

Wij bieden:

Een interessante en flexibele functie met professionele ondersteuning.

De mogelijkheid om een project te organiseren met een duidelijke kop en staart bij een bijzondere organisatie.

een collectieve verzekering m.b.t. aansprakelijkheid, auto-inzittenden en ongevallen
in overleg een onkostenvergoeding op basis van reëel gemaakte onkosten

Interesse?
Ben je enthousiast geworden voor deze vrijwilligersvacature? Mail dan je CV en motivatie. Heb je vragen of wil je eerst meer informatie, dan kun je contact opnemen met Miriam Lauers beroepskracht PR & Communicatie.

De contactgegevens vind je onder de roze reactieknop. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#23127
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Vrijwillig-Projectleider-Jubileumjaar-2018/23127 om je aan te melden