Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Fondsenwerver

Vacature · 8–10 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Fondsenwerving
Deze vacature is verlopen
#23309
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Fondsenwerver/23309 om je aan te melden
SamenvattingJe organiseert en regelt fondsenwervende activiteiten samen met collega vrijwilligers.
Uitgebreide omschrijving

Je werkt in een enthousiast team mee aan de organisatie van fondsenwervende activiteiten, onder eindverantwoordelijkheid van de beroepskracht Fondsenwerving & Communicatie. Je organiseert en regelt een fondsenwervend evenement, samen met één of meer collega vrijwilligers. Voorbeelden van (nieuw) op te zetten evenementen zijn onder andere het Rode Kruis Utrecht Dictee, de Rode Kruis Week, Serious Request en het 150-jarig jubileum van Rode Kruis Utrecht. Je houdt overzicht, maakt en bewaakt de planning en het budget.

We zoeken teamplayers die kunnen coördineren, overzicht kunnen houden en een planning bewaken; ervaring hebben met het organiseren van evenementen en het maken van draaiboeken; initiatiefrijk zijn en een handen uit de mouwen mentaliteit hebben; gemakkelijk de telefoon pakken/op mensen afstappen om iets geregeld te krijgen; stressbestendig zijn, sociaal vaardig en goed kunnen samenwerken; zich willen committeren en beschikbaar zijn voor de duur van het project.

 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#23309
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Fondsenwerver/23309 om je aan te melden