Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Evenementenhulpverlener

Vacature · 2–4 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#23160
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Evenementenhulpverlener/23160 om je aan te melden
SamenvattingJe gaat hulpverlenen bij evenementen in en om Utrecht. Je bent in het bezit van een EHBO-diploma of je bent bereid dit te halen.
Uitgebreide omschrijving

Ben je in het bezit van een geldig EHBO-diploma of bereid om een EHBO cursus te volgen en wil jij bij ons aan de slag? Dan is de vacature evenementenhulpverlener iets voor jou! Binnen deze functie zal je Eerste Hulp gaan verlenen bij grote en kleine evenementen waarbij het Rode Kruis wordt gevraagd. Je werkt regelmatig in een duo en soms bij een evenement in een grote groep. We vragen van een evenementenhulpverlener 52 uur inzet op jaarbasis, je kunt zelf aangeven bij welke evenementen je ingezet wilt worden. Mocht je nog geen EHBO diploma hebben dan kun je via ons deze opleiding volgen. Daarnaast word je aanvullend opgeleid met een cursus portofoongebruik en een cursus Eerste hulpverlenen bij Evenementen. Uiteraard volg je daarna ook de herhalingslessen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#23160
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Evenementenhulpverlener/23160 om je aan te melden