Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Communicatie Medewerker Vrijwilliger

Vacature · 4–6 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Marketing & CommunicatieSociale media
Nederlands
#29218
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Communicatie-Medewerker-Vrijwilliger/29218 om je aan te melden
SamenvattingHou je van Social Media en lijkt het je leuk om het Rode Kruis te helpen haar zichtbaarheid te vergroten? Dan is deze vacature iets voor jou!
Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen 

 

  • Jouw taak is om samen met je collega’s de communicatie te verzorgen met als doel het vergroten van de zichtbaarheid van de activiteiten voor het district Utrecht. 
  • Je zet jouw creativiteit in zodat het Rode Kruis zichtbaarder wordt op Social Media. 
  • Je schrijft artikelen voor onder andere de nieuwsbrief, intranet, districtswebsite en lokale activiteiten 

 

Wie ben jij 

Je bent iemand die oog heeft voor wat er moet gebeuren. Je bent creatief. Je hebt een vlotte pen. Je hebt ervaring en wil die graag inzetten voor het Rode Kruis. Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk nieuwe contacten aan te gaan en lokale netwerken te versterken; Je bent flexibel en houdt ervan evenementen te bezoeken en hier verslag van te doen en interviews af te nemen en hierover te schrijven.  

 

Wij bieden   

Een afwisselende vrijwilligersfunctie. Je doet het werk niet in je eentje en maakt deel uit van een enthousiast team. Er is een professional die het team aanstuurt. Je kunt op onze kosten een EHBO-opleiding volgen. We vergoeden reiskosten en gemaakte onkosten en zorgen dat je tijdens je werk verzekerd bent.  

  

Sollicitatie: 

Wij ontvangen je sollicitatie, CV en een korte motivatie, graag vóór 1 november onder vermelding van vacaturenummer 2020 – 036.

 

Samen maken we een verschil 

We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor deze sollicitatieprocedure. Ze worden altijd beveiligd opgestuurd en opgeslagen.  

Kijk voor meer informatie over het werk van het Rode Kruis website of op onze Facebook en Twitter. 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
·
#29218
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Communicatie-Medewerker-Vrijwilliger/29218 om je aan te melden