Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten ...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Backoffice Medewerker W&S (Vrijwilliger)

8 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
#29815
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Backoffice-Medewerker-WS-Vrijwilliger/29815 om je aan te melden
SamenvattingHet district Utrecht heeft een leuke uitdagende functie!
Samen met het W&S-team maak je je sterk voor het werven van vrijwilligers.
Uitgebreide omschrijving

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek en ver weg. Dat doen wij vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met talloze vrijwilligers die zich met passie inzetten.  

Het district Utrecht heeft een leuke uitdagende functie!  

Samen met het W&S-team maak je je sterk voor het werven van vrijwilligers.  

Het team heeft een Frontoffice en een Backoffice. Wij zoeken een collega Backoffice medewerker W&S Vrijwilliger 8 uur per week

 

Wat ga je doen? 


De Frontoffice levert vacatureteksten aan en jij zorgt voor het plaatsen op de Rode Kruis site en andere sites.  Jij bent vaak het eerste contactpunt met de vrijwilliger.  Jij zorgt ervoor dat de binnengekomen sollicitaties worden doorgestuurd naar de opdrachtgever.  Je volgt het selectieproces en zorgt voor de administratieve afhandeling van de vacatures. 


Regelmatig worden er bij onze organisatie voorlichtingsavonden georganiseerd over vrijwilligerswerk.  Daarvoor registreer je de contacten die je hebt met kandidaten, zorg je voor de administratieve afhandeling en voor een warme voordracht naar de coördinatoren.  


Wie ben jij 


Iemand die oog heeft voor wat er moet gebeuren. Organiseren past bij jou en je hebt plezier in administratieve werkzaamheden. Je bent flexibel inzetbaar. Communicatief vaardig en je wil je voor langere tijd aan onze organisatie verbinden. Je hebt een hands-on instelling.   


Kennis van Office is een pre. 


Wij bieden


Een afwisselende vrijwilligersfunctie. Je doet het werk niet in je eentje en maakt deel uit van een enthousiast team. Een introductie waarin je kennis maakt met het Rode Kruis. Het Rode Kruis verzorgt opleidingen en trainingen en kun je op onze kosten een EHBO-opleiding volgen.  


Verder krijg je mogelijkheden om je deskundigheid te vergroten en je talenten te ontwikkelen.  


Een inwerkperiode en begeleiding door ervaren collega’s (beroepskrachten en vrijwilligers). 


Een collectieve verzekering en in overleg een reisvergoeding op basis van reëel gemaakte onkosten. 


Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid. 


Solliciteren  


Wil jij je kwaliteiten inzetten voor het Rode Kruis, solliciteer dan voor 15 december a.s. onder vermelding van vacaturenummer 2020-046. Stuur indien mogelijk een korte motivatie en CV mee.


Samen maken we een verschil! 


Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor deze specifieke sollicitatieprocedure. Je gegevens worden altijd beveiligd verstuurd en opgeslagen. Kijk voor meer informatie over het werk van het Rode Kruis op onze website, Facebook en Twitter. 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Rode Kruis Utrecht > Backoffice Medewerker W&S (Vrijwilliger)
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
·
#29815
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Backoffice-Medewerker-WS-Vrijwilliger/29815 om je aan te melden