Skip Navigation

Rafael

Non-profit

Over ons

Rafael is een school voor zeer moeilijk lerende kinderen uit Utrecht en omstreken. Onze leerlingen hebben een verstandelijke beperking en zijn tussen de 4 en 13 jaar oud. Het ontwikkelingsniveau is...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Vrijwilliger / begeleider voor kinderen met een meervoudige beperking

Vacature · 4–16 uur/week
Blauwe-Vogelweg 11, 3585 LK Utrecht, Netherlands
#25627
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rafael/activiteiten/Vrijwilliger--begeleider-voor-kinderen-met-een-meervoudige-beperking/25627 om je aan te melden
SamenvattingOp speciaal basisschool De Kleine Prins in Utrecht zoeken wij een begeleider die vanaf 14.00 uur beschikbaar is voor 1 of meer dagen per week.
Uitgebreide omschrijving

Op De Kleine Prins wordt na school dagbesteding aangeboden in samenwerking met Amerpoort en Vriendjes Passende Kinderopvang. Hierbij zoeken we dringend hulp.

Onze medewerkers begeleiden na schooltijd een klein groepje kinderen bij activiteiten die hun zelfredzaamheid vergroten en sociale contacten stimuleren. Het betreft eenvoudige werkzaamheden zoals het lokaal gezellig maken voor de kinderen komen, spelletjes doen, een kind bij de revalidatie ophalen, een kind begeleiden naar het toilet, koekjes bakken met de kinderen, een wandelingetje maken buiten. Je bent altijd in gezelschap van gediplomeerde en bekwame medewerkers. Hoewel zij volgens de regels worden ingeroosterd (1 medewerker op 3 kinderen) komen we nog altijd handen tekort. Een vrijwilliger zou ontzettend gewenst zijn.  

We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep. De kinderen hebben een lichamelijke of meervoudige handicap. Ons uitgangspunt is dat we deze kinderen een fijne, ontspannen middag willen bezorgen. 

Wil jij een steentje bijdragen? Kun je 1 vaste middag per week of meerdere middagen? Wil je af en toe in een vakantieperiode een hele of halve dag komen helpen? Wij staan open voor alle vormen van hulp. Van jou vragen we een VOG en we maken een vrijwilligersovereenkomst met je. Je eventuele onkosten kunnen we ook vergoeden. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Rafael > Vrijwilliger / begeleider voor kinderen met een meervoudige beperking
Over Rafael
Rafael is een school voor zeer moeilijk lerende kinderen uit Utrecht en omstreken. Onze leerlingen hebben een verstandelijke beperking en zijn tussen de 4 en 13 jaar oud. Het ontwikkelingsniveau is wisselend en alle leerlingen profiteren van het specifieke ZML klimaat.
·
#25627
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rafael/activiteiten/Vrijwilliger--begeleider-voor-kinderen-met-een-meervoudige-beperking/25627 om je aan te melden