Navigatie overslaan
Queridons Openingsfestival

Queridons Openingsfestival

Evenement · 3 nov 2018, 14:00 - 19:00
Saffierlaan 10, 3523 RH Utrecht, Netherlands
Vluchtelingen & Minderheden
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Queridon
#26523
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Queridon-taal--horeca/activiteiten/Queridons-Openingsfestival/26523 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Op zaterdag 3 november opent Queridon officieel haar deuren. De nieuwste hotspot voor heel Utrecht. Queridon is een nieuw concept dat een taalschool voor nieuwkomers combineert met een uniek restaurant. Het restaurant is gevestigd in De Saffier, een voormalig verzorgingshuis aan de Saffierlaan in Tolsteeg/Hoograven. Verschillende generaties, buren en culturen zijn hier welkom om te leren, te ontmoeten en te genieten van heerlijk eten.

Spetterend openingsfestival
Ontdek de diversiteit van Queridon tijdens het spetterende openingsfestival op 3 november van 14.00 uur tot 19.00 uur aan de Saffierlaan 10 in Utrecht. Dé place to be voor iedereen die nieuwsgierig is naar dit nieuwe concept. Laat u onderdompelen in een mix van culturen. Smul van de heerlijke wereldkeuken van tabouleh tot bitterbal, dans de Syrische Dabke, geniet van de humor van theatersport, leer een totaal onbekende taal als Tigrinya en laat u verrassen door een heerlijke Cubaanse cocktail, terwijl u luistert naar Arabische klanken en andere wereldmuziek. En bovenal, maak kennis met de medewerkers, vrijwilligers en cursisten van Queridon taal & horeca en hun gastvrijheid.

Wij kijken uit naar uw komst!

Meer informatie?
Website: www.queridon.nl
Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/285084369011607/
Social media (Instagram/Twitter/Facebook): queridon030
 

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement

Over Queridon

Queridon – inburgeren door mee te doen.
Leren doe je in een klaslokaal, maar ook en misschien wel vooral daarbuiten. Queridon biedt inburgeraars niet alleen de taal- en inburgeringslessen, maar ook praktijklessen, excursies, een taalcafé, werkervaringsplek en netwerk.
Queridon gelooft in de combinatie van (vrijwilligers)werk en taal. Een taal leer je door te doen.
Door kilometers te maken en veel te oefenen.

Powered by Deed‌mob Tools ·