Skip Navigation
Over ons

Stichting Queridon

Queridon – inburgeren door mee te doen.
Leren doe je in een klaslokaal, maar ook en misschien wel vooral daarbuiten. Queridon biedt inburgeraars niet alleen de taal- en...

Vluchtelingen & Minderheden
Deel

Pioniers gezocht!

Vacature · 2–4 uur/week
Saffierlaan 10, 3523 RH Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#25095
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Queridon-taal--horeca/activiteiten/Pioniers-gezocht/25095 om je aan te melden
SamenvattingOp zoek naar een nieuwe uitdaging, een zinvolle tijdsbesteding met maatschappelijke relevantie? Niet bang om te pionieren? Versterk dan ons bestuur!
Uitgebreide omschrijving

Queridon is een stichting en sociale onderneming, die zich inzet voor een duurzame en wederkerige inburgering. Queridon is een taalschool die het volledige inburgeringstraject biedt en werkt met duale trajecten waarbij leren en werken samengaan. 

Queridon zoekt enthousiaste bestuursleden

Bij Queridon kunnen nieuwkomers niet alleen leren door taallessen te volgen, maar vooral ook door mee te doen, in de praktijk te oefenen, mensen leren kennen en samen te werken. Inburgeren kan niet alleen in een klaslokaal. Wij geloven in inburgeren door mee te doen!
Daarom geven we niet alleen taallessen, maar organiseren we o.a. cultuurcafés, taalcafés en staat de ontmoeting tussen nieuwe en oude Utrechters centraal.

Queridon heeft in een korte tijd een enorme groei doorgemaakt en zich bewezen als beste taalschool van Utrecht. Vanaf september gaan we met een nieuwe samenwerkingspartner aan de slag om Utrecht nog inclusiever te maken en het potentieel van nieuwe Utrechters optimaal te benutten. 
Zet jij je expertise en netwerk in om van Utrecht een nog mooiere, socialere en inclusieve stad te maken?! 
Nieuwsgierig geworden, bel of mail voor meer informatie of kom eens langs voor een kop koffie!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Hoe kom ik er?
Over Queridon taal & horeca
Stichting Queridon

Queridon – inburgeren door mee te doen.
Leren doe je in een klaslokaal, maar ook en misschien wel vooral daarbuiten. Queridon biedt inburgeraars niet alleen de taal- en inburgeringslessen, maar ook praktijklessen, excusies, een taalcafé, werkervaringsplek en netwerk.
Queridon gelooft in de combinatie van (vrijwilligers)werk en taal. Een taal leer je door te doen.
Door kilometers te maken en veel te oefenen. We zijn altijd op zoek naar taalmaatjes om met onze cursisten in gesprek te gaan.
Deze vacature is verlopen
#25095
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Queridon-taal--horeca/activiteiten/Pioniers-gezocht/25095 om je aan te melden