Skip Navigation
Over ons

Plattelandsjongeren.nl is een landelijke organisatie van, voor en door jongeren in de leeftijd van 16 tot 30 jaar. Het is dé vrijetijdsvereniging voor jongeren wonende op het platteland en/of...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Jongerencoach

Vacature · 1–4 uur/week
Bemuurde Weerd Oostzijde 12, 3514 AN Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24620
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Plattelandsjongerennl1/activiteiten/Jongerencoach/24620 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Ben jij geweldig?!
Vind jij het leuk om jongeren te helpen met het organiseren van een ge-weldige activiteit voor een andere doelgroep? Jongeren, kinderen, ouderen noem het maar op… Dan zijn wij op zoek naar jou!

Trainers en organisatoren gezocht
Vind jij het leuk om jongeren te motiveren en begeleiden naar een activi-teit?! Help jij ze met ons aan €1000,- euro subsidie hiervoor?! Kom dan bij ons jongerenteam.

Het project "Ik ben geweldig" geeft jongeren maximaal 1000 euro als ze een toffe acti-viteit voor/met een andere doelgroep willen organiseren. Wij doen dit met jongeren op het platteland. Zij kunnen bij ons een workshop aanvra-gen om een idee te verzinnen en uit te werken tot een activiteit en aan-vraag. Jij helpt hen hierbij! Zo zorgen wij ervoor dat dit jaar 10 groepen jongeren een geslaagde toffe activiteit gaan realiseren.

Wat levert het op?
Je krijgt een vergoeding voor het motiveren en begeleiden van elke groep jongeren tot een aanvraag. Daarnaast is er budget voor materiaal, overleg-gen, belkosten, campagne, catering etc.

Interesse?
Reageer dan op deze vacature en stuur een korte en heldere motivatie mee.
Kijk voor meer informatie op ons organisatieprofiel of op onze website.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Plattelandsjongeren.nl
Plattelandsjongeren.nl is een landelijke organisatie van, voor en door jongeren in de leeftijd van 16 tot 30 jaar. Het is dé vrijetijdsvereniging voor jongeren wonende op het platteland en/of dorpskernen. Plattelandsjongeren.nl streeft ernaar om de leefbaarheid op het platteland te bevorderen. Plattelandsjongeren.nl inspireert, motiveert en ondersteunt jongeren die actief willen bijdragen aan hun vrijetijdsinvulling en die van anderen in hun leefomgeving.

Doelen van Plattelandsjongeren.nl:
1. Het ondersteunen van besturen van 230 lokale afdelingen, door middel van trainingen, workshops, begeleiding en faciliteiten.
2. Belangenbehartiging van alle jongeren op het platteland.
3. Het ontwikkelen en realiseren van diverse projecten die relevant zijn voor jongeren op het platteland.
Deze vacature is verlopen
#24620
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Plattelandsjongerennl1/activiteiten/Jongerencoach/24620 om je aan te melden