Skip Navigation
Over ons

Plan is een internationale kindgerichte ontwikkelingsorganisatie die zich al 75 jaar inzet om de levensomstandigheden van meisjes en jongens in ontwikkelingslanden te verbeteren. Plan werkt aan een...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Promotor voetbalevenement

Vacature · 2–6 uur/week
Stadhouderskade 60, 1072 AC Amsterdam, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#25531
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Plan-International-Nederland1/activiteiten/Promotor-voetbalevenement/25531 om je aan te melden
SamenvattingWord promotor voetbalevenement en ga langs bij amateurclubs in je eigen regio!
Uitgebreide omschrijving

Afgelopen jaar was de eerste editie van het nieuwe evenement voor voetbalmeiden, namelijk #TeamLaLeague. Eredivisiespeelsters riepen hun jonge voetbalfans op om gezamenlijk zoveel mogelijk geld op te halen voor de La League voetbalprojecten in Brazilië en Nicaragua. Hier in Nederland proberen wij met #TeamLaLeague niet alleen geld op te halen voor de projecten, we bieden de meiden hier ook een podium om hun talent te ontwikkelen en gaan zo de ongelijkheid tussen jongens- en meidenvoetbal tegen. De eerste editie was een groot succes, bekijk hier de aftermovie van de finaledag.

Wie zoeken wij?

In 2020 komt er een nieuwe editie van dit gave event! Wij zijn opzoek naar enthousiaste vrijwilligers om #TeamLaLeague te promoten bij amateurclubs in de buurt.

Voor dit vrijwilligerswerk vragen wij het volgende:

•             Goede contactuele vaardigheden

•             Enthousiasme, overtuigingskracht en positieve energie

•             Een goede beheersing van de Nederlandse taal

 

Wanneer vindt de promotie plaats?

Je volgt op dinsdag 7 januari een webinar om jou klaar te stomen als toppromotor voor #TeamLaLeague. Na deze training ga je bij diverse clubs en verenigingen langs als promotor. De promotie vindt dus voornamelijk plaats in januari en februari.

Lijkt het jou tof om aan de slag te gaan voor #TeamLaLeague en zo meidenvoetbal naar een hoger niveau te schoppen? Stuur dan een mailtje via onderstaande roze knop en wij zorgen wij dat je meer informatie toegestuurd krijgt.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Plan International Nederland
Plan is een internationale kindgerichte ontwikkelingsorganisatie die zich al 75 jaar inzet om de levensomstandigheden van meisjes en jongens in ontwikkelingslanden te verbeteren. Plan werkt aan een wereld waarin meisjes en jongens dezelfde rechten en kansen krijgen, zodat alle kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen. Plan doet dit door het uitvoeren van projecten in 50 ontwikkelingslanden.
Deze vacature is verlopen
#25531
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Plan-International-Nederland1/activiteiten/Promotor-voetbalevenement/25531 om je aan te melden