Skip Navigation
Over ons

Op creatief gebied kun je bij het Open Atelier Maliegilde meedoen aan o.a.: schilderen, T-shirts bedrukken en mozaïek. Je kan leren werken met glas-in-lood, sieraden maken, haken en breien...

Cultuur & KunstGezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingen
Deel

Administratief medewerker en Receptie

Vacature · 8–16 uur/week
Demkaweg 27, 3555 HW Utrecht, Netherlands
Administratie
#23138
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Open-Atelier-en-sociale-metaalwerkplaats-Maliegilde--Wij30/activiteiten/Administratief-medewerker-en-Receptie/23138 om je aan te melden
SamenvattingVoer jij graag gegevens in, houd je lijstjes up-to-date en ben je niet bang de telefoon op te nemen?
Uitgebreide omschrijving

Als administratief receptie medewerker registreer je de aanwezigheid van deelnemers, je scant en mailt in- en uitschrijvingen van deelnemers, beheert de receptiekas en heb je nog een aantal administratieve taken. Ook begroet je deelnemers en neem je de telefoon op. Als de kantine medewerker ziek is, is het fijn als je wilt helpen met de koffie, thee en lunch.

Wie zijn wij

Het Maliegilde is een open stadsatelier en sociale metaalwerkplaats van Wij3.0 in Utrecht-Zuilen. Inwoners van Utrecht kunnen bij ons terecht voor creatieve activiteiten of het volgen van een lasopleiding en het werken met metaal. Er komen mensen die op zoek zijn naar sociale contacten, structuur, dagritme en/of een opleiding naar (betaald) werk. We bieden een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en er ruimte is om te leren. Er werken dagelijks 2-4 vrijwilligers die door een professional begeleid worden. We lunchen met de deelnemers. Je bent een belangrijk radertje van het geheel.

Wie ben jij

Je spreekt Nederlands en werkt graag in een omgeving met verschillende karakters en problematiek.Je kunt overweg met de computer en werkt nauwkeurig. Je kunt zelfstandig werken en afspraken na komen. We vragen een VOG voor je aan i.v.m. werken met persoonsgegevens.

Je bent minimaal 2 dagdelen beschikbaar, welke dagdelen in overleg (ma ochtend, dinsdag, woensdagochtend zijn mogelijk). 

Reageren

Je kunt contact opnemen met Emma Lemmen via onderstaande roze knop. 

Je kunt ook zonder afspraak een keer langskomen om de locatie te bekijken op maandag, woensdag of donderdag. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Open Atelier en sociale metaalwerkplaats Maliegilde | Wij3.0
Op creatief gebied kun je bij het Open Atelier Maliegilde meedoen aan o.a.: schilderen, T-shirts bedrukken en mozaïek. Je kan leren werken met glas-in-lood, sieraden maken, haken en breien. Ook zijn wij een sociale metaalwerkplaats waar lasopleiding wordt gegeven voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

In het atelier zijn we vanaf geopend voor iedereen uit de stad Utrecht! Je kan gratis en vrijblijvend deelnemen aan onze creatieve activiteiten in het Open Atelier. Alleen materiaalkosten dienen te worden vergoed. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00u, en vrijdag van 9.00 tot 12.00u. De aangeboden activiteiten in het atelier verschillen per dag.

T-shirts bedrukken

Je kunt bij ons een tekening, afbeelding, tekst of eigen ontwerp op je T-shirt of een linnen tas drukken. Er wordt gewerkt met flexfolie en snijplotter (sjabloon maken, uitsnijden en aanbrengen). Liever aan de slag met Strass-steentjes? Ook dat kan! Er is begeleiding aanwezig om je wegwijs te maken met de technieken.

Schilderen & Tekenen

Tijdens schilderen en tekenen wordt er geëxperimenteerd met verschillende materialen, kleuren en vormen. Je doet (basis-) technieken op en er wordt o.a. aandacht besteed aan: perspectief, natuur tekenen, stilleven en portret tekenen. Er is begeleiding aanwezig van onze schilders.

Glas in Lood

Bij glas en lood kun je leren om vormen uit (gekleurd) glas te snijden en te solderen, ook is er ruimte voor Tiffany techniek. Je word begeleid door ervaren vrijwilligers.Alledaagse voorwerpen een nieuw leven inblazen? Dat kan met mozaïek! Onder begeleiding leer je hoe voorwerpen verfraait kunnen worden met scherven van tegels, glas, porselein, kiezels etc. Aan bod komen o.a. het overzetten van een ontwerp op het voorwerp, het netjes mozaïek leggen en ten slotte het mooi afwerken van een werkstuk.

Eat & Meat

Iedere woensdagavond van 16.00 tot 21.00u kan je bij het Maliegilde samen komen koken, eten en klussen met metaal, verf of glas. De kosten voor het eten bedraagt 2 euro. Hier kun je je voor opgeven bij Rogier.

Servies decoreren

Sinds kort kun je bij ons leren om bijv een servies op te pimpen. Je beschildert het servies met glazuur, daarna wordt het gebakken in een keramiekoven voor een mooien blijvend resultaat. Ook glasetsen kun je bij ons doen.

De metaalwerkplaats

Op de metaalwerkplaats wordt de opleiding MIG/MAG lassen niveau 1 gegeven. We bieden een opleiding voor mensen met persoonlijke problemen wat hen belemmert direct bij een gewone werkgever terecht te komen. We begleiden mensen naar betaald werk in het lassen.

Kom gerust een keer langs en maak kennis met onze activiteiten.

Tot ziens bij Open Atelier Maliegilde!
·
#23138
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Open-Atelier-en-sociale-metaalwerkplaats-Maliegilde--Wij30/activiteiten/Administratief-medewerker-en-Receptie/23138 om je aan te melden