Skip Navigation
Over ons

Het NUT is aanjager van de gedachte, aanleiding tot de discussie en gastheer van de ontmoeting. We zijn diep verankerd in het Utrechtse culturele veld en bestormen vanaf hier de rest van Nederland...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & Jeugd
Deel

NUT zoekt assistenten

Vacature · 6–18 uur/week
Berlijnplein 524, 3541 CM Utrecht, Netherlands
Festival
#23929
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Nieuw-Utrechts-Toneel/activiteiten/NUT-zoekt-assistenten/23929 om je aan te melden
SamenvattingVoor onze zomervoorstelling op locatie zoeken we assisitenten.
Uitgebreide omschrijving

Assistenten gezocht voor theaterproject

5 t/m 23 augustus: bijzonder locatietheater in Leidsche Rijn!

Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) is het stadsgezelschap van Leidsche Rijn. Vanaf 2013 maken we elke zomer een voorstelling op een bijzondere locatie in deze nieuwe wijk. Je kent ons misschien nog van ‘De denderende tijd’, ‘Geluk’, ‘Terug’ of ‘Grens’?

 Wat we gaan doen:

In deze bijzondere periode waarin nog zoveel maatregelen gelden om het corona-virus te bestrijden, gaan wij gelukkig hoe dan ook, waar dan ook onze voorstelling Graven spelen. Van woensdag t/m zondag, van 5 augustus t/m 23 augustus 2020 spelen we deze voorstelling inclusief een driegangen diner tijdens de voorstelling. We spelen 15 avonden voor max. 100 man publiek per avond.

Wat we zoeken:

We zijn op zoek naar assistenten (vanaf 16 jaar) die ons productionele team ondersteunen op onze voorstellingsavonden. De assistenten krijgen taken zoals publieksbegeleiding, helpen met de bediening, bardiensten (vanaf 18 jaar) en (technische) opbouw. Dit alles onder begeleiding van een ervaren productieleider in een gezellig en gedreven team. Uiteraard zullen alle activiteiten volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd worden.

 Wat we bieden:

- Een vergoeding van €25,- per dienst;

- Een enorm applaus van het hele publiek en eeuwige dank;

- Drinken en lekkers gedurende de dienst;

- Bij een aantal diensten wordt ook een diner verzorgd;

- voorkeur voor inschrijving voor minimaal 3 diensten.

- een speciale vrijwilligers informatieavond, met een scène uit de voorstelling, een rondleiding op locatie en een kijkje achter de schermen.

 

Heb je interesse, tijd en zin om ons te ondersteunen? Stuur dan een korte introductie en motivatie en beschikbare data en welke dienst je zou willen draaien via onderstaande roze knop en word onderdeel van Graven! Voor vragen kun je ons ook bereiken via deze weg. 

De diensten die we hebben:

-      Woensdag t/m zaterdag hebben we 2 soorten diensten een middagdienst van 15:00u – 21:30u. en een avonddienst van 17:00u – 23:00u.

-      Zondag hebben we een middagdienst van 13:00u – 19:30u en een avonddienst van 15:00u – 21:00u.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Nieuw Utrechts Toneel
Het NUT is aanjager van de gedachte, aanleiding tot de discussie en gastheer van de ontmoeting. We zijn diep verankerd in het Utrechtse culturele veld en bestormen vanaf hier de rest van Nederland. Gedreven door grote nieuwsgierigheid naar dat wat we nog niet kennen, maken wij theater om het leven en de wereld te begrijpen. Met het publiek als actieve deelgenoot, gaan wij samen op een openbare zoektocht naar een antwoord op onze vragen.
·
#23929
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Nieuw-Utrechts-Toneel/activiteiten/NUT-zoekt-assistenten/23929 om je aan te melden